Jeep Mužov Taška 2019 Nové pánske Aktovky Európskych a Amerických Módnych Single-Ramenný Crossbody Taška High-End Prenosné Bežné Taška

€21.19


Úvod

Yunkun Kožené Factory Je Komplexný Výrobný Podnik Integrácie Dizajn, Výskum a Vývoj, Výroba, Predaj a Spracovanie. Spoločnosť Má Špecializované Služby Marketingové Oddelenie, Skvelý Dizajn Oddelenie, Ručne Remeselne-Kontajner Dom, Veľké Výrobné Oddelenie, a Striktné Oddelenie Kvality, aby Zabezpečili, Že Vaše Výrobky Sú Hladké a Starať-Free od Návrhu až po Dodanie.

Hlavné Produkty Sú Všetky Druhy Módne dámske Tašky a Kabelky s novými Štýlmi a Kompletný Štýly. Jeho Kategórie Produktov Sú Rozdelené:

Ženské Taška, Bežné Žien Taška, dámske Módne Kabelky, Zahraničný Obchod Žien Taška, kórejských Žien Taška, koženka Žien Taška, PU, Kabelka, PVC Žien taška, Taška cez Rameno, Batoh, Kabelku, Tašku, over-the-Taška cez Rameno, Večer Taška, Taška pre Voľný čas, make-up Taška, Školské tašky, kabelky Série, dámsky Vak, Kožené Kabelky, koženka, Kabelka, PU, Kabelka, PVC Kabelky, Módne Taška, Plátno Márnosť a Ďalšie Série Výrobkov. Dizajn, Štýl Je Jedinečný a Avant-Garde. prostredníctvom využívania Prírodných Farbách, Dizajnéri Organicky Začleniť Populárne Módne Prvky, Mäkké Línie a Bežné Emocionálne Odvolanie. Preto, Perfektná Kombinácia Móda a Život Robí Svoje Produkty Vynikajúce a vyniknúť. Zároveň Môžeme Tiež Dizajn a Výroba Podľa Vašich Požiadaviek (Vzorky a Kresby), a Poskytnúť Kožený Tovar Spracovanie. Výrobný Proces Môžete Pridať Rôzne Grafické Značky Samoopaľovacie, Striebro, Razenie, Hodváb sieťotlač na Výrobky, výšivky a Pod. S Jeho Krásny Dizajn a Vynikajúce Spracovanie, Jej Výrobky sa Predávajú Aj celej Krajiny, a Sú Vyvážané do Hongkongu, Taiwane, v Juhovýchodnej Ázii, Európe a Amerike a Iných Krajinách a Regiónoch.

Yunkun Kožené Factory Vedie Módny Trend a Vykonáva Skvelého Života. Sme Presne Zachytiť Módny Trend Informácie, Prinášať Nové cez Staré, Slúžiť Našim Zákazníkom čo Najviac Primerané Produkty Vysokej kvality a Ceny, a Poskytovať Rôzne Dobré Služby Režimy ako Taška Veľkoobchod, Žien Taška Veľkoobchod, Zmiešané Dávky, Atď. Určené, aby sa Stal High-Grade Dodávateľa Sveta Kožené výrobky spracovateľského Priemyslu. Ako Prosperujúceho Podniku, Dodržiavame Zásadu "Vytvorenie Život so Srdcom, Vytváranie Bohatstva s Múdrosťou, a Vrátenie Spoločnosť s Láskou". Inovácie, Obetavosť a Tímová práca Sú Tri hnacie Sily pre Náš Stabilný a Rýchly Rozvoj. Tešíme sa na Hľadanie Spoločného Rozvoja a Win-Win Obchodné Príležitosti s Vami a Priateľmi Doma a v Zahraničí.

Náš Večný Služby Princíp

Kvalita Prvý, Povesť Prvý, Prvý Zákazník, Rovnosti a Vzájomnej výhodnosti, Špecializované Služby a Spoločného Rozvoja. Vitajte Vaše Volanie, poskytneme Vám vysokokvalitné Produkty a Ohľaduplný Služby.

3216461

Štítky: taška fo, taška aktovky, jeep buluo mužov, výročie drop náušnice, modrá krásy bodkovanie nástroje, taška jeep, buluo jeep, jeep notebook, aktovka mužov, kabelka zadarmo.


( 0 Hodnotenie )

Počet