Kreatívne Nástenné Závesné Masívneho Dreva Háčik Rack, Škandinávska Oblasť, Polica na Stenu, Police Kabát Háky DIY Obývacia Izba Tlačidlo Domov Háčik

€14.56


Visí Masívneho Dreva Háčik Rack, Škandinávska Oblasť, Polica na Stenu, Police Kabát Háky DIY Obývacia Izba Domova Tlačidlo Hook

Funkcie:

1.100% Zbrusu Nový,Výborná Kvalita,Eco-friendly.

2. Dizajn štýlový vzhľad, Vynikajúce spracovanie.

3.Vyrobené z Dreveného Materiálu, Retro a Odolný Pre Použitie.

4.Hrubé Nečistoty Regály Moderný Odolný Multifunkčné Steny, Dvere, Police.

Doska je vyrobená z bambusu, vodou riediteľné farby je nastriekaný, a hák je vyrobený zo zliatiny zinku.

Špecifikácie:

Veľkosť:

2 háčik veľkosť: 22.7*12*8 cm

3 háčik veľkosť: 35.5*12*8 cm

4 hook veľkosť: 48.5*12*8 cm

Materiál:Bambus+Kov

Farba: bamboo farba, čierna, biela

Balenie Zoznam:

1 * Úložný Stojan

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty, monitora jas , kontrast, nastavenia, atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe zvonenia, obrázky a aktuálnej položky.

Prosím, dovoľte 1-2 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

budeme akceptovať vráti a vrátenie peňazí ak je položka mať žiadny problém

1.Servisné služby ponúkame v rámci teda 12-všetky masáž budú odpovedali na prvom.Kontaktujte nás prosím prijaté masáž alebo obchodník, manažér

2.Strieľať obrázky Produktov sú 100% v-druh streľby,ale preto, svetla,uhol a iných problémov, bude mať trochu iné

3.Spätná väzba Prosím zanechať 4 alebo 5 star,takže vieme, že ste prijatí vašej objednávke a že sú spokojní s položku.Budeme robiť rovnaké pre vás.Ak tam bol nejaký problém s nákupom,uistite sa, že ste sa na nás obrátiť pred odchodom spätnú väzbu alebo otvorení sporu,aby sme mohli vyriešiť problém v pozitívnym spôsobom.Ako si môžete predstaviť,vašu dobrú spätnú väzbu, je životne dôležité pre náš úspech.

Otázka: Kedy bude moja objednávka bude odoslaný?

A: Úplne musíme zariadiť váš balíček v priebehu 1-3 dní, nie viac ako 5days. Ak itrsquos urgentnú objednávku, prosím, poznámky, keď ste na mieste, poradí, alebo sa obráťte na náš zákaznícky servis na nutkanie pre vás.

Otázka:Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?

Odpoveď:môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Q: Oneskorené logistiky v Brazília, Mexiko a Čile.

A: Ak váš pozemok prišiel do krajiny, dúfam, že sa vám môže dať trochu viac času, pretože poštového systému v Brazília, Mexiko a Čile je zvyčajne pomalá. Ak si stále nie dostať ho v priebehu 2 týždňov, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis.

Otázka:Ako môžem zmeniť alebo vrátenie svoj položky ?

Odpoveď:môžete zrušiť objednávku alebo zmeniť položky predtým, doprava,raz pozemok je dodaný,nemôžeme akceptovať zrušenie alebo výmene,ak chcete objednávku zrušiť,prosím, druh vybrať z dôvodu nechcete alebo iného dôvodu.keď ho dostanete nespokojní,kontaktujte nás čoskoro budeme na 100% to riešili.

Otázka: Keď sa dostanem peniaze?

Odpoveď: náhrad bude konania do 3-15 dní www.tantra-egypt.sk. Ak máte problémy s ňou, prosím, obráťte sa s Alipexpress služby zákazníkom! Vďaka.

Štítky: kabát háčik na stenu, držiak na tlačidlo stenu, háčik na stenu, vešiak na stenu, gazdiná na stenu, kabát háčik rack, štátny stojan, štátny stojan dreva, Vešiak, vešiak na stenu.


( 0 Hodnotenie )

Počet