Kúpeľňa Pult Roh Organizátor Priestoru Hliníkové Kúpeľňa Kuchynské Police Sprchovací Šampón Úložný Stojan Na Stenu Dekoratívnych Kukurica

€8.54


Typ: Kúpeľňa Police

Počet Úrovní: Jeden Stupeň

Držiteľ Povrchová Úprava: Leštené

Namontované: Rohu

farba:čierna

Inštalácia Štýl: Skrutka Vloženie Typ

Materiál: space hliníka

Zavedenie nového výrobku:

1. Kúpeľňa pult môže byť použitý v kúpeľni a wc, a môže byť umiestnený vo šampón, sprchový gél, mydlo, atď. To môže byť tiež použitá v spálni alebo za dverami, a dať papierové uteráky, parfumy, kozmetické tašky, atď.

2. Dno kúpeľňa policami je navrhnutý s odvodňovania a ventilácie. V sprche, skladovanie vody na pult môže byť znížená, a suchosti a čistotu pult môže byť do určitej miery tak, že kúpeľňa je elegantný a riadne.

3. Použitie balustrade dizajn okolo pultu môže zabrániť malé položky z pošmyknutia a jednoduché na ochranu bezpečnosti malé položky.

4. Kúpeľňa polica je vyrobená z priestoru hliníka.To je jednoduché na čistenie a starostlivosť po použití. To nie je ľahké koróziu a fade.Po dlhodobom užívaní,to sa ľahko udržuje lesk farby vo vlhkom prostredí.

dĺžka: 30 cm/40cm/50cm

Obsah Balenia:

1 * montáž na Stenu úložná polička

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: rohová polica korenie, boho rohová polica, rohu rastlín polica, rotácie rohová polica, hnedé rohová polica, chudá rohová polica, sivá rohová polica, retro rohová polica, fixy rohová polica, vaňa rohová polica.


( 0 Hodnotenie )

Počet