Polica Sprcha Polica Samolepiace Hliníkové Sprcha Caddy Pre Shampoo Držiak Na Kuchynské Police Skladovanie Organizátor Žiadne Vŕtanie Obdĺžnik Stenu M

€6.30


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Vysoko funkčná kúpeľňa polici alebo v Kuchyni skladovanie organizátor. Vytvára extra podlahou, aby šampón, mydlo a ostatné kúpeľové Položky šikovný V tejto police držiak. ideálny pre použitie v spálne, kúpeľne a kuchyne.

Žiadne vŕtanie, žiadne dae na stenu, jednoduchá a rýchla inštalácia pre tento sprchovací polica. Len odlúpnite kryt na použitie. Silné lepidlo ponúka silné adhesiveness. LEN držať lepidlo polica na hladké tvrdé povrchy. Prosím, NENECHAJTE stick polica na natreté steny alebo tapety, ako to bude trvať off náterov a tapiet.

Vyrobené z hliníka, NON-plasty, zabezpečiť skladovanie držiteľa odolnosť a dlhú životnosť. Povrch z našej police je eloxovaný a nebudú hrdzavé vo vlhkom prostredí ako je kúpeľňa.

Unikátny transparentný traceless lepidlo dizajn je neviditeľný, ktorý je ideálny pre vedenie domáce dekorácie. ideálny pre použitie v kuchyni, kúpeľniach a kdekoľvek sa vám páči.

Názov položky: Kúpeľňa pult, kuchyňa úložný stojan

Materiál: Hliník

Farba: Strieborná

Veľkosť produktu: 32*14*5 cm

Hmotnosť výrobku:219 g

Jednoduchá Inštalácia:

Lepidlo na skrutky:

1,Otrite čisté keramické dlaždice steny a uistite sa, že je suchý a hladký.

2,Tip mimo lepidlo na skrutky, pásky a použiť, dajte police na správnom mieste.

3,Lepidlo, polica na stenu, a stlačte ťažké.

4,vezmite Prosím na vedomie: neklaďte nič v polici do 24 hodín inštalácie. Môžete ju používať po 24 hodinách.

Poznámka: uistite sa, že vaše steny je hladký a rovný, ak používate inštaláciu spôsob, ako lepidlo.

Vŕtanie:

1.Použiť gimlet alebo pero vyhľadajte alebo označiť skrutku, ktorá drží na stene, aby im v horizontálnej úrovni.

2.Vyvŕtajte otvory v pozícii ste označili, a potom ťuknite na plastové skrutky držiak do steny.

3.Line up tkaniva držiak a vložte dve skrutky do svojej diery a otočiť skrutky dotiahnuté.

4.Kryt veka pomocou skrutky a matice.

Obsah Balenia: 1* Kúpeľňa Police

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: ladge drevené police, držiak na tlačidlo stenu, kuchynská bielizeň skladovanie, kuchyňa storag, kúpeľňa shelv, V kúpeľni polica, oka organizátor sprcha, polica na stenu, etagere skladovanie, fólie skladovanie organizátor.


( 1 Hodnotenie )

Počet