Inteligentný Krku Masér s Teplom v Bezšnúrových Elektrických Impulzov Krku Masér krčka Maternice Trakciu Terapia Bolesti Stimulátor

€9.65


Bezdrôtové Pripojenie Na Elektrický Impulz Kúrenie Krku Masér Krku, Krčnej Trakciu Golier Terapia Bolesti Stimulátor Akupunktúrnych Liečba

Funkcia:

【3D Plávajúce Elektródy Podložky] vyzýva Dokonale a all-rozmer uchytenie krku, magnetická technológia dizajn na podporu krvného obehu.

【Ergonomický Dizajn] vyzýva Ohybné rameno s pokožkou-príjemný silikónový vonkajší materiál sa hodí pre prirodzené krivky krku, okolia a viac jemne starostlivosť o krk.

【Vonkajšej Elektródy Podložky] vyzýva 2 elektródy podložky môžu byť použité pre pulzná masáž pripojením cez kábel, skvelé pre iné časti tela masáž a zároveň sa teší na masáž krku.

【Teplé & Príjemná Masáž Efekt] vyzýva S vykurovaním do funkcie stlačením stredného tlačidla (3 vykurovania gears je k dispozícii), zlepšujú krvný obeh, upokojiť unavené svaly a zmierniť bolesti dôkladne.

【6 Masážnych Režimov & 15 Intenzity] vyzýva 6 masážnych režimov (Guasha, akupunktúra, Tuina, pulzná masáž, bankovanie, a poklepal) spolu s 15 nastaviteľné intenzity ponúkajú rôzne masáže pôžitok podľa vašich potrieb.

【Široko využiteľné] vyzýva Vhodná pre denné krku starostlivosti, krku úľavy a ľahké zranenia krku a škvrnám.

【Nádherný Život Spoločník] vyzýva Ľahký a malý, tak je to úsporné a ľahko prepravovať spolu, môžete ho používať doma, v kancelárii a cestovať, užívať masáž kdekoľvek a kedykoľvek.

Poznámka:

Použiť mokrý uterák na mokré krku pred použitím, aby sa predišlo možným zmysel piercing bolesti.

Ako používať:

1) Pred použitím najprv navlhčite pokožku krčná chrbtica mokrým uterákom a potom dať výrobok okolo krku, aby sa elektródou v blízkosti kože krčná chrbtica, upravte pozíciu produktu, zapnite hosť a nastavte vhodnú masáž, intenzita a režim.

2) Stlačte tlačidlo [ON/OFF] tlačidlo zadajte predvolený režim, predvolené výstroj pozíciu(0 výstroj).

3) Stlačte tlačidlo [M] tlačidlo, ak chcete prepnúť režim, 6 režimov k dispozícii.

4) Stlačte tlačidlo [+]/[-] tlačidlo pre nastavenie intenzity, 15 intenzity k dispozícii.

5) Stlačte prostredné tlačidlo pre vykurovanie do funkcie. Flash raz za nízke tepla, blesk dvakrát pre stredné tepla, flash trikrát pre vysoké teplo, potom stlačte tepla zase teplo off.

Špecifikácia:

Materiál: ABS, silikónové

Napätie: 5V

Kapacita batérie: 1200mAh

Napájanie: 100-240VAC

Napájanie: USB

Čas nabíjania: 2 hodiny

Pomocou doba: 2-3 hodiny

Predvolené časovanie: 15 minút

Režim: 6

Intenzita: 15

Plnenie indikátor: červené svetlo bliká počas nabíjania, zelená kontrolka svieti pri plnom nabití

Obsah Balenia:

Hlavné zariadenie x 1

USB 1 x

elektródy škvrny x 2

Elektródy káble x 1

Návod na obsluhu x 1

Štítky: krčná bolesti, magic masér elektrické, minijade krku masér, bedrovej masér elektrické, osobný masér elektrické, massag na krku, massag, dospelých masér elektrické, jmron krku masér, yamogochi krku masér.


( 0 Hodnotenie )

Počet