MMB Univerzálny Bezdrôtový Apple carplay USB Dongle upgrate OEM Carplay bezdrôtový Zrkadlo-link автомобильный телевизр

€148.37


Shenzhen JoyeAuto Technology CO.,LTD

Výroba a Distribúcia Elektronických Komponentov v Automobilovom priemysle. Vysoko kvalitné riešenia v automobilovom aftermarket. Naším poslaním je creat smart automobilový zážitok z jazdy pre humber bytosti, šťastný a bezpečnú výmenu informácií medzi ľuďmi, wehicles a ich život. Exkluzívne kvality riešenia pre nemecké autá, rovnako ako Mercedes-Benz, BMW, Audi, Porsche, Landrover, atď. Q1. Ktorý spôsob platby môžem zaplatiť, keď som objednať produkt? A1: Existuje už mnoho druhov spôsob platby na www.tantra-egypt.sk, všeobecný účel sú PayPal, Bankový Prevod, Kreditná Karta, atď. Ale to potrebné nabiť 4.5% poplatkov za transakcie, ak budete platiť cez PayPal. Q2. Ste si istý, že moje auto by mohlo prácu s prístrojom? A2: Prosím, povedzte nám svoje auto, typ a rok výroby s autom pred uvedením poradí, a poslať fotky s vaše autá displej a ovládanie trestného nám skontrolujte. Q3. Ako nainštalovať? Je to zložité?

A3: Ak by ste mohli nájsť opravy store alebo master nainštalovať bude lepšie. Ak sami, pls požiadať detail nainštalovať úvod z nás. Q4. Môžem dostať exkluzívny predaj agentúra v mojej krajine? A4: samozrejme, ak nie je agentúry vo svojej krajine, môžeme komunikovať v závislosti na aktuálnej situácii. Q5. Môžem prispôsobiť moje vlastné formy? A5: Áno. Sme továreň na výrobu, majú veľmi profesionálnych dizajnérov. Q6. Ako sa o záruky, ak vaše zariadenie nemôže fungovať?

A6: Prístroj má 2 roky záruka, pretože sú predávané, ak je váš produkt mať žiadne problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás, vďaka.

Štítky: 6 mazda, carplay ntg5, carplay, smart home, diy electron auta, android auto carplay dongle, camara idoing, KRÁĽ HOLUBOV, nálepku vw, smartphon.


( 5 Hodnotenie )

Počet