ZJCGO Bezdrôtový Apple CarPlay Android Auto adaptér rozhrania BOX Na Mercedes Benz B Trieda W176 W177 W246 W247 NTG Systém

€318.17


ZJCGO Bezdrôtový Apple CarPlay Android Auto adaptér rozhrania BOX Na Mercedes Benz B Trieda W176 W177 W246 W247 NTG Systém

Funkcie Úvod:

1. Spolupracuje s wireless Apple CarPlay, párovanie cez Bluetooth prenos cez WIFI. 2. Práca s Drôtenou CarPlay tiež vypnúť wifi na prvý, pripojenie cez osvetlenie kábel(káblové udržať váš telefón nabitý súčasne) 3. Apple Auto pre Telefóny Android a Apple Zrkadlenie-Odkaz pre Apple Telefóny (odkaz na Stiahnutie) 4. GPS navigácia Aplikácie Mapy Google, Waze a Apple Mapy sú všetky k dispozícii, live dopravné informácie 5. Hudba Jablká Spotify,Apple Hudby, Amazon, atď.zvuk cez továreň PCM médií, texty zobraziť na displej pre niektoré aplikácie. 6. Ovládanie telefónu hlasom vyslovením "Hej Siri..." 7. Aftermarket predné/zadné/360 camera vstup. (Dynamické navádzanie riadky sú podporované) 8. USB flash disk prehrávať hudbu a videá pomocou pripojiť USB port z CarPlay auta 9. EQ, nastaviteľný.najlepšiu kvalitu zvuku. vyberte si svoj obľúbený štýl voľne (Pop, Rock, Mäkké, Štandard..) 10. Plný OEM tlačidlami ovládania.

Bezdrôtová verzia funkcie popis

Bezdrôtové Carplay Popis

Bezdrôtové Carplay Odpojte Pokyny

Prezentácia výrobkov

Schéma zapojenia

Tlačidlo Popis

Il nostro Servizio:

1. záruka na výrobok je 1 rok, ak výrobok má problémy s kvalitou v jeden rok, sa môžete vrátiť kedykoľvek za nový. 2.100% plnú kontrolu pred odoslaním. 3. CE / ROHS certifikácie, konkurencieschopnú cenu. 4. OEM a ODM: Prispôsobiť dizajn Výrobku a štandardná verzia voliteľné produktu. 5. Ponúkame Vysoko kvalitné produkty, rýchle a pohodlné nákladné, ideálne po-predajný servis, žiadny problém, môžete sa obrátiť na nás. 6. Ako svetelné efekty, objekty možno trochu odlišné pre obrázky, pls láskavo pochopiť. tks. 7. Naše výrobky sú pochádzajú priamo z Čínskej továrne. Všetky spolupracovala továrne budú preskúmané a overené. Všetky produkty budú starostlivo skontrolovať pred zaslané. Dúfame, že sa majú dobre a dlho spolupráci s vami, ak chcete, aby veľké množstvo, pls kontaktujte nás, poskytneme vám najlepšiu cenu, množstvo, dodacie lehoty. 8. Ak položka je poškodená, môžete vrátiť na vrátenie peňazí alebo výmenu do 7 dní po ich obdržaní. 9. Kupujúci by mal byť zodpovedný za prepravné náklady na vrátený tovar.

FAQ :

Q1: Sa moje auto by mohlo fungovať s vaším produktom? A1: Prosím, povedzte nám svoje auto, typ a rok výroby, prosím pošlite obrázky s vaše auto displej a ovládanie trestného nám skontrolujte. Otázka 2: Je ľahké nainštalovať? Ako nainštalovať? A2: Áno, je to plug ang hrať. Ak môžete nájsť repaire store alebo carshop nainštalovať bude lepšie. Ak ste to urobiť sami,prosím, udržiavajte kontakt s náš tím služby. Otázka 3: Aký je váš warrantly ak vaše zariadenie nemôže pracovať s môjho auta? A3: Všetky prosím podľa www.tantra-egypt.sk precess požiadať o vrátenie peňazí.(Ale ak sa výrobky poškodené sami, nemôžeme akceptovať návrat

Risposte:

1. pls opustiť pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste satified našich produktov, a budeme robiť rovnaké pre vás. 2. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Tks za vašu podporu!

ZJCGO

Sme len do elektroniky vozidla úpravy, máme vlastnú továreň, takže výrobky sú prispôsobené na zabezpečenie najvyššej kvality!

Štítky: corolla apple carplay, carplay qashqai, carplay mercede, carplay bezdrôtové, mercedes retrofit, w247, android auta, w246, gna mercedes, telefón android.


( 0 Hodnotenie )

Počet