Zákazník Odkaz

€29.03


Vitajte v našom obchode ! Vaša spokojnosť, naša snaha!

1:Ako rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov. 2:Upozornenie: prosím, ignorovať tag veľkosť prichádza s handričkou. Prívesok, veľkosť niekedy môže byť väčší ako naše popis veľkosť, pretože tie sú pre Čínske. 3.Prosím, aby 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

. M: Topy Dĺžka 47-115 cm Pleca 40 cm Nohavice Dĺžka 98cm Pás 66 cm L: Topy Dĺžka 48-116cm Ramien 41 cm Nohavice Dĺžka 99cm Pás 70cm O preprave a Po uhradení ceny z objednávky, Budeme poslala zásielku do 5 pracovných dní s výnimkou Sviatkov. KUPUJÚCI používate ZODPOVEDNÝ za colné ODBAVENIE tovaru. O prepravnej čas, budete musieť skontrolovať vopred pre informácie o dodacej lehote do vašej krajiny. O Vrátiť V prípade chybného položky alebo nesprávne položky, ktoré ste dostali sme sa znovu odoslať alebo vrátime vám. Zákazníci sa musia skontrolovať všetky položky po prijatí a nám to oznámiť do 3 pracovných dní, ak anythins je poškodený alebo chýba. Nechceme vrátiť prepravné poplatky, o výnosy, ktoré nie sú chybné. Do 14 dní po obdržaní, môžete sa vrátiť späť na položku. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady na vrátenie položky. O Daň, Ktorú sú vystavené dovezené daní, colných poplatkov, ktoré aybe uložené vaše miestne vlastný office. Nie sme schopní vás informovať, že z dôvodu poplatok, ako je to z rôznych krajín a položky. Prijímanie Adresu Napíšte vaše celé meno a číslo domu na dodaciu adresu, ak ste objednávku, pretože Rusko má nové pravidlo teraz, pošta nebude expedície zásielok, ak nechcete písať celé meno. Napokon sme sa nemusíte prevziať zodpovednosť.

Štítky: nity rýchle, s10 lenc auta, led foto 37, toner tk5230, reproduktor 51mm, lyžiarske odevy xl, led lúč 480, robot alarmy, lot 10 korálky.


( 1 Hodnotenie )

Počet