Nie je Vaše Dieťa Rose Košele Ženy Bavlna T-shirt Bežné Krátky Rukáv Krásny Kvet Grafické Tees Harajuku T košele, Topy

€5.09


Zobraziť Produkt

Tipy

Otázka: Ako si vybrať veľkosť?

Odpoveď: Pozrite si veľkosť grafu na našej produktovej stránke podrobnosti. Naša veľkosť je Ázijských veľkosti. Vzhľadom tomanual meranie a rôznych dávkach,môže byť 2-3 cm veľkosť rozdiel.

Otázka: Bude farba vidím byť farba dostanem?

Odpoveď: Všetky obrázky sú prevzaté položky, ktorú bude príjem. Obrázky sú profesionálne editedto farba zápas čo najlepšie. Avšak,vzhľadom na rozdielne obrazovky, farbu, kontrast displeja, a osvetlenie, farby sa môže mierne líšiť.

Otázka: som urobil môj platby, kedy môžem očakávať, že myitems byť dodávané?

Odpoveď: ďakujeme za vašu trpezlivosť s nami. Po yourpayment dokončená, náš sklad willship váš balíček do 3-7 pracovných dní. Pre anyurgent objednávky, kliknite prosím na vedomie a informovať ourcustomer tím služby, akonáhle je to možné. Ak youhave akékoľvek otázky týkajúce sa dopravy, prosím, pocit freeto kontakt customerservice tím.

Otázka: Ako proces priznanie?

Odpoveď: Ak sa cítite nespokojní s vašou objednávkou, wedo ponúknuť návrat servis. Prihláste sa prosím do youraccount a kliknite na požiadanie vrátiť. Nie sendyour položky späť, kde sa váš balíček bol shippedfrom ako naše vráti adresu sa môžu líšiť. Na itemsmust byť nepoužitý, nepoškodený a s originalpackaging. Tam môže byť vráti poplatok.

Otázka: Ako sú položky dodávané?

Odpoveď: vo všeobecnosti Sme ponuku doprava zadarmo (s výnimkou niektorých vzdialených krajín), a platená express lodnej dopravy.

Otázka: Nie je spokojný po prijímať položky?

Odpoveď: Ak nie ste úplne spokojní so svojím položky,nechcem byť v arush opustiť negatívny komentár,prosím, letus skúste a robiť veci správne! Feelfree sa obrátiť na náš zákaznícky servis teamand budeme snažiť nájsť riešenie, môžete byť šťastný s.

Otázka: môžem zmeniť poradie informácie alebo cancelthe objednať kedykoľvek?

A: Keď balík bol označený ako dodáva, sme už nemôže zrušiť alebo upraviť therder.

Štítky: rose tričko, dieťa obuvi, rose tank top, dieťa reťazca, trblietavý čipky, rose mikina, modrý koberec, dieťa chlapec, dieťa tričko, rose tričko ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet