Univerzálne Uchytenie autosedačky Kryty Pre 5 Sedadiel, Auto v Sudáne SUV Zadarmo Loď špičkovej Kvality Odolné Kožené Sedáku Rohože Pre Truck ZFL005

€178.64


Horúce Modelu Auta Zápas

(Prosím Zanechať váš Model auta, Rok a aby sa k nám. Lepšie poslať vhodné veľkosti)

ŠPECIFIKÁCIA Materiál: Vysoko Kvalitnej PU Kože Vhodný pre rodiny Sezóna: všetky sezóny Náplň: Hubky Vrátane: Predný Kryt Sedadla*2, Zadné Sedadlo Lavicového Kryt*1, Zadné Sedadlá lakťová opierka Kryt*1. AUTO KRYT SEDADLA prestieranie vám poskytuje možnosť prispôsobiť a upgrade vaše auto, interiér so štýlom. Či už ste unavení z nudné farby, ktoré prichádza s originálnym dizajnom, alebo jednoducho praje viac luxusný interiér, náš široký sortiment vzorov sa vás týka. Bez ohľadu na to, ako veľký čistý blázon ste, keď ide o vaše auto, príležitostné škvrny sú nevyhnutné. Naše prestieranie sú veľmi trvanlivé, odolné nečistoty, a ľahko sa čistí. Poskytuje ochranu, komfort a štýl. NAŠOU PREDNOSŤOU · prvotriedne materiály, ktoré zaručuje pohodlie, štýl a bezpečnosť, odolnosť voči prvky · Nosenie, oderu, plesniam a odolnosť voči blednutiu · Obsahuje. airbag výrezy, pásov zásuvky, a mapu vrecká (podľa potreby pre vášho vozidla) · Rovnakého vysoko kvalitného materiálu celého sedadla bez substitučnej v hmotnej · Vysoká kvalita pracky, zipsy, a klapky pre jednoduchú inštaláciu, bezpečné a dlhodobé opakované použitie UNIVERZÁLNEJ/CUSTOM FIT Hoci naše kryty sú určené pre univerzálne nasadenie, ale vzhľadom na obrovské rôzne modely áut na trhu k dispozícii, tam bude malé množstvo modelov áut, ktoré náš univerzálny hodí sa nezmestí. Prosím, uistite sa, nechajte nám váš Model vozidla ,Rok a Urobiť, keď umiestnite objednávky. Naše výrobné tím a návrhári sa úprava týka, aby vám poskytol perfektné fit.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Štítky: retrax truck kryt, dieťa auta poťah chrániča, automobilový univerzálne autosedačky kryt, cape auto kryt sedadla, univerzálny cartoon auto kryt sedadla, cape sedadla, sudánske, doona sedadlo auta, dock ps5, univerzálne autosedačky zahŕňa protector.


( 1 Hodnotenie )

Počet