Auto Kryt Sedadla,Ľan Vankúš Sezónny Univerzálny Priedušná Pre Väčšinu štvordverový Sedan&SUV Ultra-Luxusné Auto Seat Ochrany

€10.93


Auto Kryt Sedadla,Ľan Vankúš Sezónny Univerzálny Priedušná Pre Väčšinu štvordverový Sedan&SUV Ultra-Luxusné Auto Seat Ochrany dokonale hodí malé,kompaktné,stredne veľké hatchback,sedan,SUV,MPV

To môže chrániť pôvodného sedadla pred opotrebovaním,tiež uviesť autosedačky nový vzhľad. 1.Priedušná & High-grade Ľanu sedáku, byť užitočné na zmiernenie únavy a urýchlenie metabolizmu 2.Zdravé Materiálom, C Vyrobené z 8 mm a 5 mm High-grade Ľanu, tepelne izolované tkaniny, Udržať bedier a späť pohodlné na dlhú dobu používa 3.Prírodné a Účinné na Non-slip - luxusné auto prestieranie, spodná podložka navrhnutá s anti-sklzu,zabrániť pádu z auto sedadlo vodiča. S pevné a odolné Príslušenstvo, to auto sedáky patria 2 plastové skľučovadla (chytený v sedadlá), 2 kovové háčiky (hitch podľa vášho automobilu seat), majú tiež Elastické s 4 pohodlie.Malé Vrecko s individuation C Ľahko a rýchlo dostať svoje veci z prednom vrecku, ako sú mobilný telefón a peňaženku, atď. Len sa o nich, keď je to potrebné z tejto cool auto prestieranie 5.Kompatibilné s 90% Sedadlá - Veľkosť: 21*20.6 palcov.Toto auto kryt sedadla pekne sa hodí pre kompaktný, malý,stredný autá " predné sedadlá. Ale to nie je fit super veľkých vozidiel (napríklad Mercedes Benz S,BMW 7 Seriál,Lexus GX470,Toyota Sequoia/Tundra,Chevrolet Tahoe a rovnakej veľkosti autá). ŠPECIFIKÁCIA: - Style:Jeden sedák bez operadla - Size: 53*52 cm /21(W)*20.6 (L) - Hrúbka:1 cm - Hmotnosť: 450 g/1 kg - Povrchový materiál: Ľan - Vnútorný materiál: Vysoká odolnosť hubky Ak model nie je v zozname, prosím zmerajte vášho sedadla sa uistite, že sa to hodí,alebo nás môžete kontaktovať pre ďalšiu pomoc. Poznámka: 1) môže byť mierne farebné odchýlky z dôvodu rozdielnych displeje; 2) meranie môže mať 0.1-0.3 palcov nepresné chyby; 3)Pred nákupom, prosím, zmerať veľkosť vášho automobilu seat zabezpečiť fit; Diskusia: Máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte nás, neotvárajte spor, pretože máme možnosť pomôcť vám vyriešiť všetky problémy. Spätná väzba: Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, daj mi dobrú spätnú väzbu a 5 hviezd, ďakujem vám veľmi pekne! Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím kontaktujte nás a povedzte mi, v čom je problém, pomôžeme vám vyriešiť. Pretože našim cieľom je: 100% spokojnosť zákazníka.

poznámka:

1. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2CM rozdiel.

2. Vzhľadom na mnohých faktoroch, ako je rozlíšenie, jas, kontrast obrazovky počítača,

skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázka. Pre konečné farby, pozrite si naše skutočného produktu.

O nákupe a nákup

Máme vlastnú továreň, ktorá vám môže priniesť kvalitné produkty a služby.

Ak máte veľa potrieb a na mieru šité služby, obráťte sa priamo na nás a tešíme sa na spoluprácu s vami do hĺbky

O spätnú väzbu

Udržujeme vysokú úroveň, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Preto,

prosím, nie ľahko námietky alebo nám negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Negatívnu spätnú väzbu nemôže vyriešiť všetky problémy.

Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, najprv nás kontaktujte a my vám poskytnú uspokojivé riešenie. Ďakujem,

Prajem vám šťastný nakupovanie!!!

Ak ste spokojní, prosím, dajte nám päť-hviezdičkový pochvalu! Vaša podpora je naša motivácia pretrvávajú v tomto obchode!

Štítky: hrubé autosedačky ochrany, ľan univerzálne autosedačky zahŕňa, kryt suv, auto prestieranie nastaviť univerzálny riadiaci, kožené autosedačky zahŕňa 2114, black damask textílie, ľan bielizeň, kryt sedadla, vesmír auto poťah koža, universeel auto kryt sedadla priedušná.


( 2 Hodnotenie )

Počet