Marilyn Monroe Sexy červené pery Krásy Tvár Stenu, Vinylové Nálepky Art Design Domova Spálňa Obtlačky Módny Plagát nástenná maľba W650

€8.19


✓ Naše nálepky sú vysekávané — nie je vytlačená, a tak nemajú obsahovať pozadí (jasné, alebo inak). Stenu alebo na povrchu použití kotúča, aby sa na pozadí.

✓ Obrázok sa nemusí odrážať skutočnú veľkosť. To je Digitálne napríklad pre zobrazovanie účel. Aby odtlačkový fit priestor 100% by ste si mali merať svoj priestor

✓ Používame vysoko kvalitné matné vinylové fólie, ktorá vyzerá ako po nanesení farby na steny a non-jedovaté , ochrana životného prostredia.

✓ Naše nálepky budú dodržiavať takmer akýkoľvek hladký povrch, ako napríklad stena , sklo , plasty , drevo a pod a mierne textúrou steny.

✓ Stenu, Vinylové Nálepky sú ľahko odstrániteľné, avšak, NIE sú opakovane použiteľné.

✓ Odtlačkový farby sa môžu mierne líšiť od farieb na obrazovke počítača

✓ chceme, aby ste boli úplne spokojní so svojím nákupom! Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní,pls kontaktujte nás najprv budeme vás dobrým riešením.

VEĽKOSŤ:

S:42X55CM

L:57X74CM prijímame na vlastné vlastné veľkosti , neváhajte nás kontaktovať !

pls vybrať farbu priamo z farieb voliteľné , ale ak tam nie farbu, ktorú chcete pls nezabudnite si prečítať naše color chart , máme veľa farby sú k dispozícii , takže si môžete ružová jeden milujete najlepšie , a potom nám zanechať správu o farbu ak potrebujete objednať si ho !

počas svojho potvrdiť stránke po nákupe , tam sa okno s hlásením, môžete napísať poznámku na predajcu , môžete napísať "farba" a "Vlastné meno"( len pre osobné meno odtlačkový)".

Ak ste zabudli napísať, potom môžete "kontaktovať predávajúceho"

Tam majú vzorky obrázok pre váš odkaz!

Štítky: maľovanie plagátu marilyn monroe, boxer plagát, červený kameň, marilyn monroe noriek deka, marilyn monro plagát, červený list nálepky, kawasaki w650, marilyn monroe vinyl, dievčinu marilyn monroe, autor wall art stiker.


( 0 Hodnotenie )

Počet