3 farba modrá červená žltá dvere kľúčom čip 100 ks/veľa RFID 125kHz Blízkosti ID Token Tag Key Keyfobs rfid príveskom pre vstupné dvere

€13.98


parametre Čipov:EM4100 Prevádzková frekvencia: 125KHZ Vzdialenosti reakcie: 4-10 cm Zapuzdrenie materiály: PVC. ABS Typické aplikácie: Timecard,enterprise jednu kartu systém a pod. Čítať iba kľúč na dvere riadenie prístupu Tento kľúčenka nemôže prepísať. POUŽITE veľkosť je ako medzinárodný štandard ,je to vždy použiť pre Certifikát ID karty, riadenie prístupu, doprava ,knižnica, parkovanie atď.

Balenie obsahuje: 100 x RFID Kľúče

O nás:

Sme založená v roku 2005, sa nachádza v meste Shenzhen Čína s vlastnej továrni.

Sme spoločnosť hlavne predáva Produkty Zabezpečenia a RFID Riešenia, najmä poskytovať RFID Čítačky čipových Kariet, Systém Kontroly vstupu, a ponúkame aj Elektrický Zámok a príslušenstvo a videa dvere telefón, ezs, IP Kamery a celý rad produktov...

Spätná väzba:

Náš úspech závisí na vašej spokojnosti, takže vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Budeme veľmi ocenili, ak môžete urobiť pozitívnu spätnú väzbu na nás, potom, čo dostanete na spokojní produkty. a. ak nie ste spokojní s našimi službu alebo produkt.

Prosím správu s nami pred robiť ohlasy. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém

pre vás, akonáhle je to možné,

Zásielky:

• 1. Tovar vám bude dodaný do 3 pracovných dní.

• 2. Dodacia Lehota:

----Cez Express: Všeobecne 3-7 pracovných dní.

----Vzduchom Mail: vo Všeobecnosti 10 až 30 pracovných dní.

• 3. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

• 4. Ak potrebujete tovar naliehavo, lepšie zvoliť kuriérskou, ako DHL alebo UPS/FedEx...

Platby:

Akceptujeme Alipay tu.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

AK máte nejaké problémy s platbou, prosím, kontaktujte nás!

Ak potrebujete kúpiť viac tovarov, ale cena nie je veľmi lacné, alebo si nájsť v našej predajni, prosíme, kontaktujte nás!

Čo je Escrow?

Služba Escrow na www.tantra-egypt.sk je napájaný Alipay.com popredný tretej-party on-line platby platformu z Sos Skupiny. Escrow umožňuje platiť bezpečne online bez toho, detailov o vašej kreditnej karte. Môžete tiež sledovať dodanie vášho tovaru a platbe je iba vydané dodávateľom keď potvrdíte, že ste prijali objednávky. Escrow je rýchle, bezpečné a jednoduché použitie!

Pre Kupujúcich:

1. Platba bude uvoľnená len dodávateľovi keď potvrdíte, že ste prijali objednávky.

2. Sledovanie dodávky používanie jedinečného čísla zásielky na prepravu webovej lokalite spoločnosti..

Štítky: Rfid 125khz, avante dvere, dvere na čip, rfid tag, Rfid 125khz, rfid kľúč mi, osobné tokeny, id krk, rfid, Rfid 125khz náramok.


( 0 Hodnotenie )

Počet