10pcs RFID 125Khz EM4305 t5577 Nepremokavé Blízkosti Prepisovateľné Smart Nastaviteľné Náramok Náramok ID Karty

€11.66


10 ks RFID 125Khz t5577 EM4305 Nepremokavé Blízkosti Prepisovateľné Smart Nastaviteľné Náramok Náramok ID Karty Pre Bazén, Sauna Izba TELOCVIČNI

Funkcie:

Čip: T5577 /EM4305

Kapacita: 363bits

Hmotnosť: 20 g

Farba: Modrá Červená čierna zelená

Materiál: S ilicone

Prevádzková frekvencia: 125Khz

Zisťovanie vzdialenosť: 3-10 cm

Kompatibilné s Dverné systém

Ľahko prenosný, mäkký

Voda resistan

Kompatibilný so všetkými 125khz RFID reader, aby ste získali prístup

Žiadne externé napájanie vyžaduje.

Zbrusu novej karty pre vstup guard systém.

To sa vzťahuje na riadenie prístupu, hotel zámky, zamestnancov dochádzky a školského areálu, prístupové a platby kontroly, identifikačné a bezpečnostné systémy, parkovisko vstup a platby sociálneho zabezpečenia, riadenia, doprava platba, mestské a doplnkové služby platby

Ak chcete customzied logo na náramok,aspoň 100ks každej dávky(inak, cena by mohla byť veľmi vysoká): O CENE PLS KONTAKTUJTE NÁS! Tipy: Ahoj, milý priateľ, tagy alebo karty sú k dispozícii žiadne údaje v čipu sa používa na kopírovanie kompatibilné žetónov. Potrebujete napísať údajov pred čítať kompatibilné zámok alebo iné kompatibilné reader.

Balenie Zoznam:

10PCS*125KHZ ID Karty

Vrátenie a vrátenie peňazí

>>Návrat a vrátenie je prijateľné, keď položka je poškodený počas prepravy a balík sa vráti do 7 dní po obdržaní. Prosím, buďte trpezliví, aby nám 3-5 pracovných dní na spracovanie vašej vrátiť a vrátenie peňazí

>> Všetky výrobky je 90 dní záruka.

Kontaktujte nás

>>Úprimne dúfam, že sa môžeme mať radi, transakcie, Ak je tam nejaký problém pre transakcie, Prosím neváhajte a kontaktujte nás slobodne.

>>Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ak nie všetky komunikácie. Sme presvedčení, že dokážeme riešiť akýkoľvek problém s dobrú komunikáciu a majú radi transakcie. Vitajte v našom obchode!

Spätná väzba:

1. Ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 staré

2. Sme vždy pripravení, aby bol v kontakte odpovedať na akékoľvek otázky, alebo len vidieť, že je všetko hladko. Prosím, kontaktujte nás na vyriešenie problému pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

Štítky: 15w led, genshin vplyv účty, 125khz rfid reader android, rfid tag, na kreditnej karty, účet dazn, holub rfid tag, dable smart karty, nfc čítačkou usb, Rfid 125khz náramok.


( 2 Hodnotenie )

Počet