S1979 8 Mile Rapper Eminem Star Rap Hudba Hip Hop Film Wall Art Maľovanie na Plátno Plátno, Tlač Plagátu Domáce Dekorácie

€7.34


Informácie O Produkte

1 Všetky naše výrobky sú v HD verzii. Plagát je vytlačené na plátne, ktoré je druh plagátu materiálu.

2 farbe materiálu je hrubé, odolné, nepremokavé, hladké a jemné, a nezmizne po dlhodobom skladovaní. Je ideálnou voľbou pre rodinnú dekorácie, detské spálne dekorácie, obývacej izby, dekorácie a darčeky.

3 nie sú žiadne obmedzenia na plagát, ak je to potrebné, prosím, potvrďte s nami pred objednaním.

Upozorňujeme, že rám nie je zahrnuté

Nakupovanie podrobnosti

4 Všetky balíčky budú zaslané do 3 až 5 pracovných dní s sledovacie čísla (kratší čas spracovania a doprava zdarma). ePacket a Čína Príspevok Letecky sú naše štandardné služby. Ak chcete zmeniť logistiky, prosím, kontaktujte nás.

poznámka:

-Skontrolujte správne alebo úplné adrese pred objednávke;

-Predpokladaný dátum dodania bude mať vplyv na ciel, počasie a ďalšie faktory. Niekedy to môže trvať dlhšie, ak dostane balíček. Prosím, kontaktujte nás na predĺžiť dobu na ochranu vašej objednávky.

Služby podrobnosti

Garantujeme 100% spokojnosť, ak existuje

atď., to môže byť nahradené alebo vymenené. Prosím, nenechávajte negatívne pripomienky predtým, ako sa obrátite,

Ak sa vám to páči, prosím, postupujte podľa nás, budeme aj naďalej aktualizovať a poskytnúť vám kvalitné výrobky. Ďakujem,

Štítky: eminem nástenné plagáty, lil peep, rap tričko, nf rapper plátno, klasický kufor, 8 mile, plagát rock, moderný tanec plagát, medailón sova, Eminem.


( 0 Hodnotenie )

Počet