1570 rokov Európa mapu, plagát, klasické plagát vintage retro papier plavidlá, pre domáce dekorácie obývacia izba, bar, pub 70x51CM HD034

€4.13


POPIS

steny papier,ročník papier plagát,domáce dekorácie

veľkosť: 70x51cm

Materiál: papier Kraft

Bezpečnosť: eco-friendly

Balenie: každý do stáčanie blok

budeme package váš tovar veľmi pozorne, a uistite sa, že body prišli na svoje miesto bez akéhokoľvek poškodenia

Detail plagát

Platby:

* Akceptujeme platbu www.tantra-egypt.sk podporu.

* Plná platba musí byť uhradená do 3 dní po uvedení vašej objednávky.

Zásielky:

* Zásielka bude usporiadané do 2 pracovných dní po platbe je hotové. * Väčšina našich obchodov, ktoré sú propagované s dopravou zadarmo (vybrané krajiny) Čína post air mail, ktorý trvá asi 25-30 pracovných dní dorazí na miesto určenia. Ak by ste potrebovali tovar naliehavo, môžete zvoliť iné rýchlejší spôsob dodania zozname vyššie. Musíte zaplatiť poštovné náklady, ktoré vznikli. Ale môžeme vám ponúknuť zľavu na produkt.

* Na zabezpečenie prijatí vašej objednávky s bez dane alebo nižšie dane pri dovoze, budeme deklarovať ako "dar" s nižšou hodnotou, ak všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. * Ak nechcete dostávať výrobku 30 dní. po čas doručenia, prosím zmluvy nám čo najskôr

Návrat:

* Prosím neváhajte zmluvy s nami pred uvedenie objednávku, ktorá vám môže pomôcť vyhnúť sa dostať položku nie ste spokojní s. * Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti, ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, môžete sa vrátiť vec na nás v pôvodnom stave na vrátenie peňazí alebo výmenu. Návrat je prijatá do 7 dní po obdržaní tovaru. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady, ktoré vznikli doprava výrobkov späť. Pred odoslaním nám späť položka, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť & exchange pokyn. * Vrátime všetky peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátenie tovaru. Vďaka za vašu zvážiť nás.

Spätná väzba :

* Náš úspech závisí na vašej spokojnosti. Preto, vaše pozitívne spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. * Ak ste spokojní s našimi položky, Prosím, neváhajte nám dať pozitívnu spätnú väzbu. * Ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe, prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne neutrálne spätnú väzbu. Budeme vyvinú úsilie, aby to riešili. * Vďaka za podporu nás, a budeme ďalej ponúka najlepšie služby a produktu pre vás. Zaviazali sme sa na vašu 100% spokojnosť!

Štítky: plagát filmu kino, kino strana plagátu, huby tapety, muaythai, mapa mundy, craft papier macbook, mapa rascar, plagát na stenu, štítok papier plavidlá, autocollants.


( 0 Hodnotenie )

Počet