Kórejský Textílie úst tvár masku PM2.5 Anti Haze/Proti prachu úst maska Respirátor mascaras S Uhlíkovým Filtrom, Respirátor Čierna Maska

€3.29


Platné Pohlavie: Neutrálne (muž / žena), Vhodné pre rodiny sezóna: jeseň, zima Funkcia: proti PM2.5, anti-fog a haze, priemyselné proti znečisteniu, anti-vozidlo výfukových plynov, prachu, pasívne fajčenie, alergia na peľ, Studenej Udržať v teple, atď Funkcie: 1,Po sebe masku, nastaviteľné nos kus podľa každá osoba rôznych nos tvar dostať fit s tvárou, tak, že tesniaci účinok je lepší, a užívateľ nosenie okuliarov je možné účinne znížiť hmlové po úprave. 2,Dych ventil dizajn, rovnakej pozícii náhradníkov dvakrát, znižuje tepla a vlhkosti akumulácie 3, nastaviteľná veľkosť elastické strmeň, tak, že viac pohodlné na nosenie pohodlné. 4, ďalej spolu intímne U-tvarované dizajn, zvýšenie úst a čeľuste pohodlie a tesnenie, nemá vplyv na jazyk komunikácia 5, vložte 5 vrstva filter PM2.5 filtra (prísť s 2ks PM2.5 Filtračný papier) 6, plug-in design 7, Mäkký, teplý, dobrá vlhkosti, priedušnosť a odvod účinok, chráni tvár suché a pohodlné, trvalý efekt. Tipy: 1, plug-in filter nemôže byť vyčistené, to je zvyčajne nahradené raz za 7-10 dní. Ak znečistenie ovzdušia je vážny, vymeniť raz za 3-5days. 2, filter oleja na film alebo s lepkavá usadenina škvrny sú viac, vymeňte filter. 3, vzduch nie je prúdenia, zlé dýchanie, alebo spánku, zákaz použiť 4 deti do veku dvoch zakázané používanie metóda Čistenia: 1, plug-in filter nemôže byť vyčistené . 2, navrhované neutrálny čistiaci prostriedok s vodou riediteľná, dajte masku do vody(odstránenie filtra), ruka jemne vmasírujte, suché v vzdušný tieni 3, nie dlho máčať v premývacie kvapaliny alebo vody, aby sa zabránilo používanie bleach 4, prosím dohodnite čistiaci cyklus podľa použitia všeobecného odporúčania 1-2 týždeň upratovanie čas. Package: 1 x Módne Úst Maska 1Bag=2 ks X PM2.5 Filtračný papier ( Každý tašky majú 2ks filter ) Prosím, láskavo poznamenať,že uvedený výrobok sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu.

Štítky: masku na tvár lekárske žltá, dvojité lash mascara, airbag držiteľ, dieťa facemask, telefón pop krúžok, kórejský tričko, kórejský tričko, 200 masque, mascara waterproof, šaty kórejský štýl.


( 1 Hodnotenie )

Počet