MERRYLIFE 50 Ks Dospelých Zdravie Jednorazové Masku na Tvár,3 Vrstvové Non Tkané Textílie Úst Masky,Čierna Biela Modrá Zelená Ružová je k Dispozícii

€6.19


Vezmite Prosím Na Vedomie:

V dôsledku dopadu epidémie, rýchlosť, logistiky dopravy nemožno zaručiť.

Autoritatívne Teste.

Prosím, láskavo poznamenať,že uvedený výrobok sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu. Dodacia lehota: Primerané zásoby, 48 hodín pre doručenie balíka.

1. S čisté ruky, podržte maska s kovové pásy v hornej a záhyby smerom nadol. 2. Vytiahnuť ucho slučky okolo uší a plesne kovové pásy na most nosa. 3. Uistite sa, že maska je zabezpečené okolo tváre,ktoré sa vzťahujú na nos,ústa a bradu.Raz v polohe, vyhnúť fidding s masku, aby sa zabránilo kontaminácii. 4. Len jedno Použitie, nie operte.

Objednávky Upozornenie:

1.Na sklade! Zaručujeme, loď tovaru počas 48 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku. 2.Budeme loď www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava, Čína príspevok,EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky . 3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému. 4.Nie sme zodpovednosť za meškanie causedby ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných customscharges.

Štítky: tvár masku, tvár zdravie maska, pre zdravie, likvidujte maska, masku na tvár surgic, tvár zelená maska, elektrické filtračné masky, tvár formulár, jasné, masku na tvár, chrániť vírus.


( 5 Hodnotenie )

Počet