CJE - 12/220 micro magnetické jarmo chyba detektora

€387.04


Dúfam, že zákazníkovi kontakt so mnou v predstihu ,pretože balenie takto veľmi veľké batérie ,možno, nebudem ho poslať !!!

CJE - 12/220 micro magnetické jarmo chyba detektora

Merač S žiarivky alebo LED lampy a Mobilné napájanie , ceny nie sú rovnaké ,ak to potrebujú ,pls kontaktujte ma!!!!!

Prehľad,

CJE série miniatúrne jarmo detektor, je použitie jarmo na magnetization of ferromagnetic materiálne artefakty a prenosný mini magnetického prášku chyba zariadenia na zisťovanie, do rôznych častí magnetization, vhodné pre ropné pole časti, uhlie, strojov, lodí, spaľovací motor, štandardné diely, olejové čerpadlo, trysky, výroby lietadiel, auto diely, chemický priemysel, kotle, tlakové nádoby, postaviť most, železničná a ostatných priemyselných výrobkov, spôsobené kovanie, kalenie, zváranie a únavu z povrchu a povrchové vady, ako reťaz prút, kľukového hriadeľa v ložiskách, vysoká pevnosť skrutky, pružiny, výkovkov, petrochemický armatúry, ventily, nože, náradie, roll, kábel a zvaru geometria komplexné obrobku, kontrola.

CJE série miniatúrne magnetické jarmo chyba detektora má ac, dc, ac/dc magnetického prášku chyba detektora, dc napájanie nabíjateľná batéria, vhodná pre pole bez napájania mieste prevádzky a vysoký tlak nemohli vstúpiť do kontajnera, Mosty, potrubné a iné lokality prevádzky, poplatok môže byť viac ako 6 hodín nepretržitého pracovného času. Napájací zdroj s ~ 220 v príkon priamo, bez ďalších nástrojov tvoria kompletný set, pohodlné ovládanie, jednoduchý, ľahký, ľahko prenosný, takže zariadenia je široko používaný.

Po druhé, technické parametre

Typ č.

Trieda CJE - 12/220

Ac/dc

V50hz elektrický zdroj ~ 220

- 12 v

Nabíjací zdroj napájania 220 v, 50 hz

S použitím elektrického bazén MF12-7.2 AH

Elektrický prúd AC1.4 práce

DC1.7.

Pri nabíjaní medzi 8 ~ 15 h

Batérie pomocou čase viac ako 6 hodín

1 minúta 1 minúta mimo pracovného času,

Magnetický pól výšky 50 ~ 200 mm

Výťah C > 5,5 kg

D C > 22 kg

Agent vedúci hmotnosť 3.1 kg

Batéria 2.9 kg

tvar

Veľkosť (mm) vedúci 52 x 208 x 208

Batéria 160 * 70 * 70

Nabíjačky 50 x 75 x 40

3. Kompletné sady nástrojov, sex

Typ č.

Trieda CJE - 12/220

Ac/dc

Nakláňať hlavu 1

Elektrina bazén package len 1

Elektrina bazén 1 len

Elektrické riadok so zdrojom 1 root

Kruh okolo riadku 1 root

1 návod na použitie

A v 1 prípade

Záručná oprava 1 kartu

Taška pack box 1 len

Štyri, použitie, prevádzka a veciach, ktoré potrebujú pozornosť

1, pred použitím by mali pridať malé množstvo mazacieho oleja v live spoločné pin častí.

2, magnetický pól sonda vedúci by mal mať dobrý kontakt s obrobkom zadné môže posunúť prepínač, snímač pred odchodom artefakty by mali byť včasné, uvoľnite spínač. V snahe vyhnúť sa nesprávne fungovanie nástroja tepelné poškodenie zlyhanie.

Po piate, nedostatok plnenie metódy a rozsudok

1, pripojte nabíjačku (adaptér) a batérie, nabíjačky (adaptér) vloží 220 v napájacej zásuvky, zástrčky na nabíjačku červené svetlo blikajúce, pre červené svetlo sa zmení na zelenú, keď povedal konci nabitie, nabíjací čas je približne 12 hodín.

2, keď moc je v použití batérie poľa, zdvíhacie sily výrazne znížené, alebo vzoriek vyplýva, že efekt nie je krásne, by mali byť pridané nabitie, nabíjací čas je približne 12 hodín.

3, 1/0 prepínač funkcia: 0 pre použitie napájanie 220 v, 1 blok pre použitie 12 v dc napájanie.

Štítky: joystick logitech, lietať ovládač, kórejský pánty, pxn, svorka vidlica, ovládač pre simulátor, ovládač pc, saitek, pcp potápanie, pcp.


( 1 Hodnotenie )

Počet