Vákuové Dopravné Vzduchu Zosilňovač Pneumatického Dopravníka Granule Doprava Letecká Dopravníkové

€20.51


modname=ckeditor

modname=ckeditor

Typ 1: 19 mm jednej hlavy + Nastaviteľné

Typ 2: 25 mm jednej hlavy + Nastaviteľné

Typ 3: 32mm jednu hlavu + Nastaviteľné

Typ 4: 38mm jednu hlavu + Nastaviteľné

Typ 5: 50m jednu hlavu + Nastaviteľné

Typ 6: 12 mm dvojité hlavu

Typ 7: 16 mm dvojité hlavu

Typ 8: 19 mm dvojité hlavu

Typ 9: 25 mm dvojité hlavu

Typ 10: 32 mm dvojité hlavu

Typ 11: 38 mm dvojité hlavu Upozornenie: tento produkt musí byť použitý pomocou stlačeného vzduchu. Zákazníkom bez vzduchu zdroj by mal byť opatrní!!! Obráťte sa, prosím, zákaznícky servis

Poznámky pred zákazníci kúpiť:

1. Prosím, použite suchý a čistý vzduch zdroj

2, vedené dopravu materiálu by malo byť suché, nie je možné prepravy materiálov s viskóznou vlhké a marca na dosiahnutie čo najlepšieho účinku materiálu, doprava. Prosím, majte na zdroj plynu je primeraná, a tlak stlačeného vzduchu, musia byť 0.55-0.65 MPA, snažte sa použiť hadicu, a skráťte vzdialenosť potrubia

4, kŕmenie a vypúšťanie koniec dopravníka, prosím, nepoužívajte 90 - stupňové zákruty spojenie, zabrániť degradácii výkonu z dopravníka.

Stručný úvod:

Pneumatického dopravníka je tiež nazývaný pneumatického dopravníka, pneumatického dopravníka, pneumatického dopravníka, materiál dopravníka, častíc dopravníka, on-line dopravníka, potrubných dopravníka, atď

Pracovný princíp: Keď stlačený vzduch vstupuje do kruhovej vysokotlakové komory pneumatický dopravník cez prívodné potrubia, bude rýchlosť-mimo prúdu vzduchu pri vysokej rýchlosti cez interný fyzickú štruktúru. Tento high-rýchlosť prúdu vzduchu bude generovať nízky tlak na vstupe a forma vákuu. Preto, materiálu na vstupe bude vdychuje vysokotlakového prúdu vzduchu, pohyb s stlačeného vzduchu, a vstup na určené miesto.

Príklad použitia: 1. Doprava malé položky, ako sú fľaše, uzávery na fľaše na výrobné linky. 2. Dodať suchých potravín na jedlo linky. 3. Dodať tabletky, kapsuly, tablety, atď. na farmaceutické baliace linky 4. Dopravu malé oceľové guľôčky (ložisko montážnej linky) a malé skrutky v spracovateľskom priemysle. 5. V vstrekovanie priemyslu, môže poskytnúť materiály pre vstrekovacie stroje a sprostredkovať surové plastové častice s pozoruhodné účinky. 6. Používa sa na zber odpadu, odstránenie a odvoz z ľahkých materiálov, v balení tlač, papier tvorby a textilné.

7. Odsávanie dymu v mechanické spracovanie a odstránenie dymu pri zváraní

Hlavné Funkcie:

1. Pneumatické dopravné nemá žiadne pohyblivé časti, takže je bezpečnejšie a údržbu 2. Pneumatický dopravník má kompaktná konštrukcia, malým objemom, jednoduché ovládanie, jednoduchá inštalácia a dlhú životnosť. 3. Pneumatický dopravník je poháňané stlačeným vzduchom, bez elektriny, bez elektrického rušenia, môže byť použitý v horľavé, výbušné, ťažké znečistenie a vysokej teploty príležitostiach. 4. Pneumatický dopravník je bezpečné a vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a hliníka, zliatiny

5. Povrch všetkých hliníkovej zliatiny produkty v našom obchode bol oxidované, ktorý má vlastnosti nosenie-odoláva korózii odolnosť a dlhú životnosť.

Nastaviteľné typ:

S charakteristikami vákuové adsorpcie generované jeden koniec vzduchu zosilňovač, a druhý koniec pripojený pomocou katétra s vhodným priemerom, môžeme: 1. Absorbovať a odstrániť odpadového plynu, dymu a prachu je vytvorené v rôznych spracovanie. 2. To môže byť použitý na získanie ľahké a malé materiály ako šrot. 3. Čiastočné čistenie na mieste, po ukončení sa používa na nahradenie otvoriť stlačeného vzduchu čistenie režim. Čisté štíhla obrábané diely, hadice, drôty a vlákna povrchy. 5. Prenos vysokým tlakom horúceho vzduchu do formy alebo peci. 6. Vymeňte ventilátor pre vetranie a dym odstránenie 7. Pneumatické prenos jemných tuhých častíc.

8. Použiť zosilňovač, absorbovať a odstrániť dym zo zvárania a tepelného spracovania vysoká teplota pece

Štítky: dopravníkové, roller tabuľka, vzduch hopper, smc vákuum, kisshome, ek43 brúska, pneumatické vákuum, vzduch zosilňovač, smc, vzduch dopravníkové.


( 0 Hodnotenie )

Počet