Multifunkčné Elektrické Vajcia Sporák Kotol na Parník, 6 Vajec, Kapacita Vajcia Pytliak Boilerauto-Vypnite Domácej Kuchyne, Kuchynské Náradie

€8.34


SKU: HB148

Multifunkčné Elektrické Vajcia Sporák Kotol na Parník, 6 Vajec, Kapacita Vajcia Pytliak Boilerauto-Vypnite Domácej Kuchyne, Kuchynské Náradie HB148 -50

Funkcia:

Kompaktný a ľahký. Ideálne pre jedného bytu, vysokoškolských internátoch, menšia kuchyňa, tiež môže byť prijaté pre camper alebo cestovanie.

Bezpečné a spoľahlivé. Naprogramované automatické vypnutie funkcia, keď je voda v pare suché, bude sa automaticky vypne. Okrem toho, že je vyrobené z potravín-stupeň ABS, žiadne toxické, žiadne škodlivé látky a vysokým teplotám.

Jednoduché a rýchle. Jednoducho povedané vajcia s teplotou varu približne na zásobník, potom pridať množstvo vody, aby sa s vybavený meranie pohár, nakoniec zapnite spínač. Môžete pary až 6 vajec v krátkom čase.

Chutné a výživné. V porovnaní s varené vajcia, dusené vajcia zachováva svoju pôvodnú chuť, viac výživné a chutné.

Poznámka:

Pomocou ihly v dolnej časti meranie pohár prerazeniu malý otvor v hornej časti vajce, ktorá zabraňuje škrupiny z prasknutie pri vode vajcia.

Nedovoľte, aby dieťa zavrieť, keď sa parník pracuje.

Špecifikácia:

Materiál: Potraviny-stupeň ABS + elektronický prvky

Menovité napätie: 100-220V

Menovitá frekvencia: 50Hz

Menovitý výkon: 150W

Kapacita: 6 vajec(Maximálne)

Farba: Zelená

Veľkosť: 14.5*11.4 cm(W*H)

Hmotnosť: 194g

Package vrátane:

1 x Vajce Sporák

1 x Meranie pohár

Balenie v krabici

Štítky: žehlička parník, pro popcorn maker, varná doska pary, vajcia nástroj, ul varenie, káva machin, varič na vajcia, elektrické cestoviny maker, varič ryže, home decor.


( 2 Hodnotenie )

Počet