M-8030 čip GNSS USB GPS anténa GLONASS prijímač GPS NMEA duálny režim prevádzky M8N modul Výkon porovnateľný s Bu-353S4

€8.27


Názov modelu: QT35

GPS GLONASS Duálny Systém (Predvolené) Súbežných GNSS Prijímač , patrí QZSS+SBAS

G-Mouse: Pre Notebooky a PC Prenosný Mini GPS Prijímač

Podpora Windows a Linux OS

it podpora QZSS a SBA S signálov, ktoré sa dostali súbežne s GPS a GLONASS signály.

Čo je QZSS? Odpoveď : Kvázi-Zenith Satelitný Systém (QZSS) je satelitný navigačný prekrytie systém pre Tichomorskej oblasti pokrývajúce Japonsko a Austrália, ktoré vysiela ďalšie GPS L1C/A signály. keď swith GPS Protokol, ktorý dokáže prijímať a sledovať tieto signály súčasne s GPS, výsledkom je lepšia dostupnosť, najmä za zlý signál podmienkach, napr. v mestských kaňony. Čo je SBAS? Odpoveď: SBAS (Satellite-Based Augmentation System),Tieto systémy doplniť dáta GPS s ďalšími regionálnymi alebo wide area GPS augmentácia údajov. Systém vysielania augmentácia dát cez satelit, ktorý môže byť použitý GPS prijímače zlepšiť výsledný GPS presné. SBAS satelitov môže byť použitý ako ďalšie satelitov na škály (navigácia), čo ďalej zvyšuje presnosť. GM267 podporovať nasledujúce SBAS : WAAS, EGNOS a MSAS.

Výkon

Default: 1Hz aktualizovať súčasné príjem GPS a GLONASS vrátane dph. QZSS, SBAS

GPS:

určený pre príjem a sledovať L1C/A signály poskytované na 1575.42 MHz spoločnosťou Global Positioning System (GPS).

GLONASS: môže prijímať a spracovávať GLONASS satelitný systém ako alternatíva k NÁM na báze GPS (Global Positioning System). je navrhnutý tak, aby prijímať a sledovať L1OF signály GLONASS poskytuje na 1602 MHz + k * 562.5 kHz, kde k je satelitu frekvencie číslo kanálu (k = -7, ..., 5, 6) . BeiDou: môže prijímať a spracovávať B1I signály vysielané na 1561.098 MHz z BeiDou Satelitný Navigačný Systém. Schopnosť prijímať a sledovať BeiDou signály v spojení s iným súhvezdí výsledky vo vyšších pokrytie, lepšiu spoľahlivosť a lepšiu presnosť. V súčasnosti, BeiDou nie je plne funkčný na celom svete a má Čínsky continental pokrytie len. Globálne pokrytie je naplánované na rok 2020. Galileo: môže prijímať a sledovať E1-B/C signály zameraný na GPS L1 frekvenčné pásmo. GPS a Galileo signály možno spracovať paralelne spolu s buď BeiDou alebo GLONASS signály, vylepšenie pokrytia, spoľahlivosť a presnosť. SAR vrátiť odkaz správu (RLM) parametrov pre krátke a dlhé verzie sú kódované prijímača a k dispozícii používateľom prostredníctvom UBX vlastnícke správy. Galileo bol prevádzkovaný podľa MKCH vydania 1.3 (December 2016). Od satelitný systém Galileo má len nedávno dosiahli Počiatočnú Služby (SA) a nie ešte ponúknuť Plnú Operačnú Spôsobilosť (FOC), zmeny Galileo signál špecifikácia (OS SIS ICD) ) teoreticky je to možné. Galileo recepcia je v predvolenom nastavení zakázaná. Augmentácia Systémy : Satellite-Based Augmentation System (SBAS) podporuje príjem SBAS signálov. Tieto systémy doplniť GNSS údajov s ďalšími regionálnymi alebo wide area GPS augmentácia údajov. Systém na vysielanie v rozsahu oprava a integrity informácií cez satelit, ktorý môže byť použitý GNSS prijímačov na zlepšenie ich výsledná presnosť. SBAS satelity môžu byť nasledujúce SBAS typy sú podporované: GAGAN, WAAS, EGNOS a MSAS. Augmentácia Systémy :QZSS Kvázi-Zenith Satelitný Systém (QZSS) je regionálny satelitný navigačný systém, ktorý vysiela ďalšie GPS L1 C/A signály pre Tichomorskej oblasti pokrývajúce Japonsko a Austrália. je schopný prijímať a sledovať tieto signály súbežne s GPS signálov, výsledkom je lepšia dostupnosť, najmä nie za náročných podmienok signálu, napr. v mestských kaňony. Augmentácia Systémy :IME Japonský Krytý Messaging System (IME) systém sa používa na vnútorné ohlasovanie polohy pomocou low-power vysielače, ktoré vysielajú GPS-ako signál. Môže byť nakonfigurovaný na prijímanie a demodulate signál poskytnúť krytý odhad . *Táto služba je povolené a dostupné iba v Japonsku. *IME recepcia je v predvolenom nastavení zakázaná

Prehľad:

QT35 je súbežná GNSS prijímačov a môžu prijímať a sledovať viacero systémov GNSS ( GPS, GLONASS, SBAS,a QZSS signály). dva signály GPS (L1C/A GLONASS L1OF ) môže byť prijaté a spracované súčasne. QZSS a SBAS zdieľanie rovnakého frekvenčného pásma ako GPS a vždy môže byť spracované v spojení s GPS.

Môže podporovať USB 2.0,nemôže suppert USB 3.0 Či USB 3.0 ,Pls pridať USB Hub.

Aplikácia:

1.Vozidlo sledovanie & Umiestnenie základne služby

2.PDA/Notebook navigáciu

3.Automobilová navigácia

4.Námorná doprava

5.Meranie vzdialenosti

6.Šport a Rekreácia

7.Riadenie Vozového Parku

8.Sledovanie Vozidiel

Funkcia:

1.Postavený v U-spoločnosť M8030 súbežných GNSS chipset.

2. 72 kanál , GPS L1C/A, SBAS L1C/A, QZSS L1C/A, QZSS L1 SAIF, GLONASS L1OF, BeiDou B1I, Galileo E1B/C.

3.Vynikajúca citlivosť až -167dBm.

4.Vstavaný systém WAAS/EGNOS/MSAS Demodulátor s z ďalšieho hardvéru.

5.Nízka spotreba energie

6.Pre vodičov,Námornej navigácie,Fleet manažment,AVL,Osobné navigácie,Systém Sledovania a Mapovanie zariadenie aplikácie.

Štítky: pi-gps, glonass, anténa gps usb, cc2652r, gps rtk, GNSS, gnss rtk, gps anténa uart, 2 gps rtk, IKT, prenosný prijímač gps.


( 1 Hodnotenie )

Počet