JK HV Ťažké Pomáhať Morský Rybolov 4X Silné Jig Háčiky 32 Oblasť PE linka Zariadenia Rybár Pre Big Game Mustad Rybárske Položiek

€6.91


JK Mora Rybárske Háčiky Pomôcť Prípravok Háčik Ťažkých Silné Háčiky 32 Oblasť PE linka Pre Veľké Ryby, Rybolov Rieši Mustad Fishhooks !!!

Názov značky : JK Model : 5/0 7/0 9/0 11/0 Názov Produktu : Aissist háčik Pozícia : rybolovu na more / oceán loď rybolov Typ : ostnatý háčik Pomôcť hákom Materia l: Vysoko uhlíkovej ocele Lano Materiál : Japonský PE line Pomoc háčik, Farba : biela Pomôcť hákom Povrch : Tin pokovovanie Balenie obsahuje : 3ks/bal. Funkcie 1.Krásny vzhľad, veľmi jemné spracovanie a praktickosť. 2.Sekundárne vrkoč na viazanie drôtu, má väčšiu pevnosť v ťahu,,ktorý vám pomôže chytiť veľkú rybu. 3.Háčik tip je ostrý a háčiky na ryby rýchlo. TIPY 1. Vzhľadom na rôzne obrazovky a osvetlenie , farba skutočný objekt sa môže mierne líšiť od farby zobrazené na obrázku.Spôsobené nepríjemnosti pre vás Prosíme o pochopenie. 2. Tam je malá odchýlka vzhľadom na ručné meranie 3. Veľmi ostré.Manipulovať opatrne. Tento produkt je vyrobený pre rybolov len,Prosím, nepoužívajte ich na iné účely. Uchovávajte mimo dosahu detí. Na pomoc linka je pletená s 4 super silné PE lano, ktoré má vysokú pevnosť v ťahu a vysokú sebe odpor. Háčika, ktorý je špeciálne pre stávkovanie s ostrou špičkou, je najlepšou voľbou pre váš veľký lov.

Štítky: rybárske kliešte pesca, ul prípravok hlavu, ryby výstroj, háčik mustad, ryby háčik, veľká hra cievky, atmosféra rcm, gamakatsu cod rybárske háčiky, pomôcť hákom jig, pomôcť hákom.


( 5 Hodnotenie )

Počet