E els pet Zvieratá Vody a Potravín Miska Nastaviť pre Cat & Dog,Malé Dvojité Misy Feeder s Automatický Dávkovač Vody,Samostatne Mačka Feeder Luk

€15.71


e els pet Zvieratá Vody a Potravín Miska Nastaviť pre Cat & Dog,Malé Dvojité Misy Feeder s Automatický Dávkovač Vody,Samostatne Mačka Feeder Luk

[Automatické Mačka Feeder s Dávkovač Vody]: Nový dizajn, 2 v 1 pohár feeder misy. Jeden sklenené misky na jedlo, jedno plastové misky s vodou na fľašu. Keď objemu vody je znížená, bude automaticky vyplní udržať dostatok vody, aby voda čistá a stretnúť svojho maznáčika denne pitná voda

[Dva upgrade Vzory]: Auto Náplne Fontána s zvýšený vonkajšej stene a Číre Sklo Feeder Misy. Zvýšená vonkajšej stene na zabránenie potravín z vyteká von, sklo feeder misa pre viac zdravšie, eco-friendly & ľahšie čistí ako nerezové misky. Tento sklenenej misy je snímateľný a odporúča sa, aby sa opláchnuť raz za týždeň.

[Vody Misa s Šedého Plastu List]šedého plastu list, môže sa vaše zvieratko preč z mokrého úst, keď sa pije,malé zvieratá sa, ako tento dar,vyskúšajte naše špeciálne vody a potravín miska nastaviť pre vaše dieťa, mačky alebo psov.

[Vhodný pre Stredné a Malé domáce Zvieratá]: Toto dvojité domáce zvieratá misa, fľaša na vodu kapacita je 500 ml/17 oz. Ideálnou voľbou pre malé a stredné maznáčika kŕmenie.

[Jednoduchá Montáž]: Dva Kroky na dokončenie. Len zlá čistej vody do fľaše, utiahnite veko a umiestnite ho do základne. To čo kŕmenie jednoduchšie, prináša komfort.

veľkosť:38.2*21 cm

Materiál:ABS

farba:biela

Obsah Balenia:

1 * Pet waterer

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Drop Shipping a Veľkoobchod obe sú vítané! Môžeme ponúknuť za nižšie 1. Žiadne akcie,Žiadna reklama jesť do parcely. 2. Rýchlu loď do 2-5 pracovných dní. 3. Kvalitné sú aj našu kultúru.

Štítky: puding kid e mačky, pes koryto, krmivo pre, feeder, pes, mačka kŕmidlá, dvojité matica misa, misa psa, x pes zásobník vody, misa nápoj, mačka feeder xiao.


( 0 Hodnotenie )

Počet