Pet Mačka Pitnej Fontány Pokojnej 2.3 L Veľkú Kapacitu, Automatické Elektrické Dve Oblasti Studne Krmítko pre Mačku a Psa

€9.51


Špecifikácia :

1. Väčšia Kapacita a Dve Oblasti

Misa je dostatočne veľký, a má vysoko-viditeľné vyplniť riadky, aby sa ubezpečil, že nikdy nevyschne. Kapacita:2,3 L/0.6 Gal, a dvojité oblasti piť,horná pádu vodná plocha môže prilákať väčšie mačky alebo psov na pitie a dolnej pitnej oblasti je určený pre malých veľkostiach domáce zvieratá.

2.Dobré Pre Zvieratá zdravie Pet fontána obsahuje pre-filter hubky chytí vlasy a iných veľkých častíc, než sa dostanú na čerpadlo na predĺženie životnosti čerpadla a aktivovaný uhlíkový filter odstraňuje zlé chutí a pachov pre čerstvejšie, lepšie-ochutnávka vody,pomáha predchádzať močových ciest a obličiek, choroby, domáce zvieratá cez zvýšenú hydratáciu.

3. Vyrobené z Bezpečných Materia

Fontána je vyrobený z BPA-free materiálu, na netoxické a bez zápachu, bezpečné pre vaše domáce zvieratá piť. Čerpadlo udržuje vodu v obehu prostredníctvom triple-akcia filter, blokovanie vlasy a nečistôt, odstránenie zlého vonia a zmäkčenie vody z vodovodu.

4.Dvojité Vody Pitnej Oblastiach

Horná nádrž na vodu : tieto vody môžu attarct pet piť viac vody;dolná nádrž na vodu:vhodné pre malé domáce zvieratá.

5. Balenie zoznam

1*Voford pet nápojové fontány

· 1*užívateľská príručka

· 1* adaptér

· 1*filter

Štítky: mačka fontána pre vodu, mačka prameň vody, misa mačka, automatické vody pet fontána, gato, mačka piť fontána, misa psa, led mačka fontány, veľké pet fontány, automatu mačka feeder.


( 1 Hodnotenie )

Počet