BlessLiving Mramoru Deka Prírodou Inšpirovaný Abstraktné Tónovaný Sherpa Fleece Deka staromódnym Rock Bielom Gauči manta 150x200cm

€21.25


BLESSLIVING Štýlový Tlač Deka

Balenie Obsahuje: 1x Deka

Textílie: Sherpa Fleece

Veľkosť: 130cmx150cm ( ideálne pre gauči, pohovka, výkres,loveseat, kreslo alebo posteľ);

150cmx200cm ( ideálne prízvuk na gauči, pohovka,a obývacej spa)

Hmotnosť : 800 g

VEĽKOSŤ - 2 veľkostí si môžete vybrať. 50"x60", dostatočne veľký pre jednu osobu za hodiť, vzťahuje sa na nohy hore na ramene úrovni. 60"x80" twin veľkosť, pokrýva celé telo, a je dostatočne veľká pre viac ako jedna osoba, aby sa pohodlne zmestila pod.

MATERIÁL - Jeho reverzibilné funkcia umožňuje použiť z oboch strán-jeden ultra jemný biely mikrovlákna sherpa obloženie a iné tlačené flanelové fleece.

VZOR - módne, elegantné mramoru, kameňa s zlatý a biely vzor je ideálny pre módne a štýlové individuálne .

POHODLNÉ, TEPLÉ - Sherpa strane je tak nadýchané a okamžite teplé na dotyk, a farebné strane je super hladký a chladný na dotyk. Držal až dokonale v práčke.

MULTIFUNKČNÉ - Vhodné na gauči, daybeds, škôlky, alebo verandu posedenie, batoľa miest alebo ako detská deka.

Skvelý doplnok k akejkoľvek dekor, veľký výber farieb a držať vás v teple v prípade, že miestnosť je trochu chladný.

Ideálne pre použitie v interiéri, ale tiež skvelé pre vonkajšie použitie; Dostatok priestoru na zábal okolo väčšina dospelých mužov, ženy a deti.

Umývanie Pokyn - pranie v práčke na studenú, bubnové suché na nízke a malo by byť umyté sám alebo s predmetmi, s, ako textúry a ako sú farby, toavoid akékoľvek odstrániť škvrny. Bubnové suché fleece deka na jemné cyklus s nízkou teplo.

MÁME VÁS VZŤAHUJE - "Zákazníkov prvý" bude naša nemenné sľub spotrebiteľov. Ak sa z nejakého dôvodu rozhodnete, že táto deka nie je pre vás, ste na ktoré sa vzťahujú naše 90 dní, bez otázok, peniaze späť záruka.

ZÁRUKA: myslíme si, že budete spokojní deku, ako sme my! Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, bezpodmienečné vrátenie isacceptable do 90 dní.

Štítky: bavlnené textílie sherpa, veľké abstraktné tkaniny tlače, jednoduché biele deka, deka mickey mouse, qanda háčkovanie deka, prázdne háčkovanie deka, deka sherpa, deka s logom, biela pom deka, deka hudba.


( 0 Hodnotenie )

Počet