Dieťa Jedálenský Pás Prenosné Detskej Autosedačky Detské Jedálenské Stoličky Bezpečnostnými Pásmi Sedadlo Posedenie Ticho Krytý Vonkajší Domov

€3.00


Funkcie:

1. To je tiež skvelé pre chodiť. Kŕmenie dieťa je veľmi výhodné, sa nemusíte starať o dieťa pohybuje dozadu a dopredu a pádu zo stoličky. Odporúčame nové mamičky a nastávajúce mamičky!

2. Verím, že mnohé mamičky majú túto skúsenosť. Dieťa rád pohybovať po jedle, niekedy lezie preč a niekedy zje a ide hrať, vkladá walker a bežal preč, bez sústo, a potom matka nasledovala kŕmiť, dieťa má to nie je dobré mať dobrý zvyk jesť samostatne.

3. Najmä, keď ide von, veľa jedálenský miesta nemajú podrúčky a bezpečnostné pásy. Dieťa rád sedieť sám a musí byť podporené dospelých. Niektoré nemusíte ani poskytnúť detská stolice, ktoré musia byť držané dospelej osoby. Týmto spôsobom, dospelých nemôže, a je to chutné. Je to veľa pokoj, ak si priniesť svoj vlastný bezpečnostný pás. Jeden pás môže byť použitý ako bezpečnostný pás pre jedálenské stoly a stoličky. To môže byť tiež použité na opravu dieťa počas kŕmenia, tak mamičky môžu kŕmiť jedlo bez obáv o dieťa pošmyknutia.

Popis:

Tento bezpečnostný pás je vhodnejšie použiť ako detské sedačky! Ako dlho, ako ste stoličky doma, môžete ho použiť, a je veľmi vhodný pre skladovanie a prepravu, a to nezaberá priestor.

Špecifikácie:

Farba: Ružová/ Žltá / Khaki / Zelená / Modrá / Čierna / Fialová (voliteľné)

Názov produktu: dieťa bezpečnostného pásu

Štýly: rôzne

Materiál: Polyester

Veľkosť: 48 * 15 cm

Nastaviteľný pásik

Package Zahrnuté:

1 * Portabel Sedadlo pre Dieťa

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: bavlnené nohavičky 3x, bavlna pet utierky, bavlna farba masky, bavlna lístkového šaty, bavlna pouf kryt, bavlna obyčajný modrá, bavlna hrniec zubné, bavlna office 5xl, bavlnené pyžamá 2x.


( 0 Hodnotenie )

Počet