LOVERJEWELRY Nové Elegantné Vintage Emerald Rez 10x12mm 14Kt White Gold Diamond Citrine Krúžok R0014

€470.57


5.94 Ct Pevné 14kt Žlté Zlato Diamond Citrine Krúžok

Diamanty: Prírodné Diamanty

Carat Hmotnosť: 0.36 ct

Strih: Okrúhly

Jednoznačnosť: SI

Farba: G-H

Žltá Citrine: Skutočné Prírodné

Carat Hmotnosť: 5.58 ct

Strih: Smaragd Cut (10x12mm)

Jednoznačnosť: Veľmi Dobré

Farba:Žltá

Kovov, Typ: Pevné 14kt Zlata-Žltá

Zlato Hmotnosť (g): 3.88 g

Štýl: Diamond Citrine Krúžok

Veľkosť prsteňa: 6.5 NÁS

Pls Poznámka: Toto je ručne vyrobené šperky,

zlato hmotnosť a hmotnosť kameňa bude mať +/- 10% tolerancia.

Nižšie Emerald Rez Citrine Náušnice sú zápas s krúžkom šperky nastaviť,ak máte tiež radi tento náušnice,pls kliknite na fotografiu sa dostať viac podrobností,THX!

Zákaznícky Servis: 1) Design Úprava: Všetky polo-držiaky možno upraviť tak, aby vyhovoval špecifickým veľkosť/tvar centrum kameň(GEM). Prosím, pošlite mi veľkosť/tvar, ktorý hľadáte, a budem rád, že vám cenovú ponuku. Poznámka: všetky úpravu projektu bude vyžadovať ďalší týždeň až do konca. 2) Diamant a Kovová Nadstavba: Všetky diamanty sa používa na nastavenie môže byť upgradovaný na úplný rez, VS/VVS jasnosť. Kovové upgrade na 9K/10K/14K/18k/24K Biela/Žltá/Rose gold je tiež k dispozícii na vyžiadanie. Ponúkame aj dva-posilnil dizajn pre väčšinu nastavení. Prosím, neváhajte a kontaktujte ma, ak máte záujem o túto službu. 3) šperkárstvo Reprodukciu: Ak chcete dizajn, ktorý nie je momentálne k dispozícii v mojom obchode, budem rád s vami spolupracovať, aby sa reprodukovať. Zaručujeme vyhotovením bude rovnaká pre všetky položky, ktoré nájdete v našom obchode. ŠPERKY VRÁTENIE peňazí ponúkame 30-dňovej pre všetky výrobky predávané. Nebudeme účtovať doplnenie stavov poplatok! Všetky tieto podmienky musia byť splnené, aby ste mohli získať plnú náhradu: Položka musí byť v pôvodnom stave ukazuje žiadne známky opotrebenia, poškodenia, alebo striedanie. Všetky originálne príslušenstvo dodávané musí byť vrátený. V prípade vady zistil, iba na výrobné závady, sú akceptované ako dôvod na návrat. Žiadna náhrada je daná, ak vada je spôsobená nesprávnym použitím kupujúcich. Položka vrátil, musí byť dodaný do 30 dní od prijatia. Kupujúci je zodpovedný za náklady na dopravu k nám. Ak ste sa vracajú prispôsobené položky (zmena veľkosti, úpravu projektu, alebo navrhnúť reprodukciu), $30 poplatok sa odpočíta z vášho vrátenie peňazí.

Štítky: Diamond, zlato opal krúžok, suteyi vintage prsteň, dimond výšivky, kolumbijská emerald, sa snubné prstene, citrine prsteň, veľké čierne kruh, veľkosti svadobné prstene, moissanit krúžok.


( 1 Hodnotenie )

Počet