Skutočné 925 Sterling Silver Ring S Prírodným Kameňom Mužov je Svadobný/Strana Krúžok Antique Silver turecký Šperky Jemné Šperky

€17.74


Upozornenie:kameň je prírodný kameň,každý kameň je iný,každý kameň je jedinečný,kameň, ktorý ste dostali budú líšiť,vezmite prosím na vedomie,vďaka!

Materiál :925 Sterling Silver

Kameň: Malachit/Achát/India Achát/Tyrkysová/Moonstone/Fluorite/Phoenix/Tiger Oči

Fluorite kameň

Achát

Phoenix Kameň

India Achát

Lapis

Achát

Tyrkysová

Coral Stone

Tigrie Oči

Moonstone

1), vrátime vám všetky svoje peniaze späť, alebo odoslať vašu objednávku znova, ak nechcete dostávať váš balík na čas 2), vrátime vám všetky svoje peniaze späť, alebo odoslať vašu objednávku znova, ak sú nejaké otázky kvality našich výrobkov.

Drahý Priateľ,vďaka za tvoj nákup v našom obchode 1) Ak ste spokojní našich položiek a služieb,venujte prosím chvíľu opustiť pozitívnu spätnú väzbu s piatimi hviezdičkami,a sme radi, že urobiť to isté pre teba. 2)Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu,budeme poskytovať najlepšie služby a môže vyriešiť problém spoločne.

FAQ

1)Q:podporujete dropshipping?

Odpoveď:Áno,vitajte každý zákazník!Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky.

2)Otázka:Ako dlho trvá balík dorazí?

Odpoveď:Podľa normálnych prepravných podmienkach,o 10-35 dní www.tantra-egypt.sk Štandard

Doprava,presný čas príchodu závisí na miestnej logistiky.

3)Otázka:Ako sa vysporiadať s ak tovar má nejaký problém?

Odpoveď:Keď kupujúci obdrží zásielku, skontrolujte, či položka je v dobrom stave a množstve, je správne. Ak je nejaký problém, prosím, kontaktujte nás v čase, budeme riešiť to pre vás, ďakujem!

V prípade, ak kupujúci zistí, kvality výrobku problém po prevzatí tovaru, nás prosím kontaktujte v čase, budeme riešiť všetky problémy, ktoré máte.

Štítky: kvet náladu krúžok, pre človeka krúžok, 925 bamoer, jewelri, 925 silver, krúžok, krúžok tenké prst dievča, muži jac, yantra snubný prsteň, natual kameň krúžky.


( 2 Hodnotenie )

Počet