Shuangmali Sushi Nôž Japonský Sashimi Utility Kuchynské Nože Mäso Sekáčik Vysoko Uhlíkovej Nehrdzavejúcej Ocele Ryby, Nôž 8" ABS Rukoväť

€28.52


Vezmite prosím na vedomie:

Vzhľadom na tento nôž je ručné Leštenie,potom to nie je ako prefekt ako zrkadlo, ktoré ovplyvňujú ako stroj si,prosím pochopiť.

Detaily Produktu:

Názov:Shuangmali Sushi, Sashimi Nôž

Čepeľ Materiál: Nerezová Oceľ

Rukoväť Materiál:ABS+Oceľ Rukoväť

Čepeľ Dĺžka:225 mm

Čepeľ Šírka:52 mm

Hrúbka čepeľ:52 mm

Výhody:nízka hmotnosť,ostrý nôž,antirust,odolné

Hmotnosť:0.42 KG(nôž iba)

Balenie:V Retail Box

Platba 1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 7 dní po zadať objednávku. 3) Ak sa nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Zásielky 1.Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. 2.Budeme posielať položky do 2 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. 3.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. 4.Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. 5.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel. Návrat & Záruky 1.Ponúkame výmenu za Nesprávnu Položku alebo Neprijaté Položky. Vrátenie bude k dispozícii, keď úplného vyčerpania zásob. 2.Dodávky budú náklady nie sú zahrnuté v refundáciu. Keď sa vrátil, položka musí byť úplne nepoškodený, zatiaľ čo späť k nám, a vrátili náklady na kupujúceho strane. 3.Ak chcete vrátenie peňazí za vady položky, prosím, kontaktujte nás do 3 dní po vás dostať. Poplatok týkajúce sa vrátenia mailing by mali byť prekonané zákazníkov. 4.Už viac ako 0,1% z pozemkov, môže stratiť počas dodanie, prosím, nerobte si starosti, a neváhajte nás kontaktovať o pomoc, ak nechcete prijímať vaše objednávky v rámci odhadnúť čas, budeme robiť tak rýchlo, ako môžeme zistiť, že problémy sa majú znova odosielať vám nové položky. Spätná väzba 1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. 2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. 3.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: rybárske kliešte pesca, nôž set, nôž sashimi, knive, damasku ocele knif, kuchár nôž, kuchynský nôž, mäsiar nôž, nože z damasku ocele, filety ryby, nôž.


( 2 Hodnotenie )

Počet