TBOC Reťazca slnečné okuliare a Čítanie-Náhrdelník Elegantné Módne Odkaz Malé Pásky Zavesiť krku Correa Bokombrady Prívesok Ženy

€7.07


Lupa " reťazí detaily:

ELEGANTNÝ DIZAJN A SÚČASNÝ -Moderný a originálny reťaze s malými odkazy takže vždy môžete ísť na posledný. Základné príslušenstvo, aby sa vaše okuliare bezpečné. Vysoko kvalitných materiálov.

POHODLNÉ A ĽAHKÉ -Ťažká a ľahká váha reťazca zabezpečuje veľký komfort, dokonca aj keď ste na sebe celý deň. Veľmi trvanlivé, keď vyrobené s kvalitných materiálov.

NASTAVITEĽNÉ A BEZPEČNÉ -Oboch koncoch reťazca funkcia dvoch non-slip silicone háčiky, ktoré môžete nastaviť na bokombrady pre zabezpečiť svoje okuliare. Perfektne sa hodí na väčšinu prezeranie okuliare, okuliare na čítanie a slnečné okuliare.

VIACNÁSOBNÉ POUŽITIE -Držať vaše okuliare pred pádom, zatiaľ čo budete robiť športové a outdoorové aktivity. Ideálny pre všetky typy skiel: z, výhľad z Čítania zo Slnka, z ochranu, atď. Môžete ho použiť tiež ako módne dekoratívne náhrdelník. Veľmi užitočné pre každý deň.

100% SPOKOJNOSŤ ZARUČENÁ -Nákup bez rizika. Ak nie ste spokojní, budeme platiť vám späť.

Štítky: veľké slnečné okuliare reťazca, okuliare slnečné okuliare reťazca, Golier, hélium kovov, golier odpojte, slnečné okuliare oakley ozdobná šnúrka na uniforme, fľaša pourer zátka, n9, krk, float slnečné okuliare ozdobná šnúrka na uniforme.


( 0 Hodnotenie )

Počet