1.56 Index Bifocal Šošovky Na Predpis Očí Okuliare Pre Krátkozrakosť Čítanie Optické Ďaleko Vízia Ďalekozrakosť Okuliare Okuliare Objektív

€17.74


Bifocal objektív Lupa " Predpis Šošovky Pre Oči Krátkozrakosť & Čítanie

OBJEKTÍV INDEXY index si vyberiete, závisí od hrúbky vašej šošovky, ale to tiež záleží na predpis. Viac informácií o našich 1 rozličných indexov a zistiť, ktorý z nich je najlepšie pre vás. BIFOCAL OKULIARE Bifocal šošovky správne oboch blízkosti - a dlhodobé vízie nedostatky kombináciou dvoch receptov v jednom. V hornej časti šošovky prináša objekty ďaleko do centra pozornosti, zatiaľ čo časť dolného robí blízkosti objektu crystal clear Zatiaľ čo jeden zraku, šošovky sú zadarmo s každú dvojicu EyeBuyDirect okuliare, vieme, že mnohé z vás môžu požadovať, multifokálne šošovky, ako bifocals. Tieto šošovky ubytovať pre obe blízko a ďaleko vízia pridaním jedinečný nižšie objektív so PRIDAŤ vízia hodnoty pre čítanie a videnie na blízko. Všetky rámy s objektívom výška nad 30 mm sú vhodné pre tieto objektívy. Zvyčajne, vyhradzujeme 60% objektív výšky na vzdialenosti videnie, a zvyšných 40% pre videnie na blízko. Ak to nie je to, čo by ste chceli pre svojho multifokálne šošovky, jednoducho nám dajte vedieť, v časti "Ďalšie Informácie" políčko pri zadávaní kódu predpis a my sa prispôsobiť vašej objednávky. Viac ako 80% našich rámy môžu byť vyrobené s bifocal šošovky. Takže choďte do toho, nájsť svoj ďalší pár.

Anti-Scratch

Anti-scratch vrstva je ochranný náter aplikovaný na prednej a zadnej objektív povrchy na ochranu proti poškriabaniu. Naše anti-scratch nátery sú všetky poistné a zvýšiť objektív' odolnosť voči poškriabaniu, ale nie je tam žiadna taká vec ako poškriabaniu odolné šošovky. Najlepší spôsob, ako zabrániť poškriabaniu je, aby sa ubezpečil, že nič ťažké (t. j. kľúče, dlažby, atď.) prichádza do kontaktu s objektívu povrchy.

Progresívna Multifokálna Šošovka

Progresívne (no-line) šošovky, ktoré sú pre-tvarované vzory s optimalizované vzdialenosť, čítanie, alebo prechodných zón. Na ReplaceALens, ponúkame ruka-vyzvednout, dobre testované progressives, ktoré sú preukázané v celom priemysle. Photochromic objektív

Photochromic objektív objektív, ktorý stmavne o expozícii toultraviolet žiareniu (slnečné svetlo) a ľahkosť opäť na odstránenie z thesunlight teda, objektív mení farbu podľa lightingconditions. poskytnúť lepší komfort a ochranu pred jasným svetlom.

Anti-Glare (Počítač a Blue-Blokovanie)

Nátery sú teraz k dispozícii špeciálne na prácu s digitálnymi používania prístroja. Modrá blokovanie anti-glare nátery chránia vaše oči pred škodlivými účinkami modré svetlo (HEV) emitovaného z digitálnych zariadení.

Zrkadlo Nátery

Zrkadlo nátery stmaviť objektívu a pridať 'zrkadlo-ako" povrch na prednej šošovky povrchu. Ponúkame zrkadlo nátery v striebornej, modrej, čiernej, zelenej, ružovej, červenej, fialovej, žltej, a zlatej farby. Medzi ne patrí Lupa (zadná strana) Anti-Odlesku náter na zabránenie zadnej strane úvah. Zlepšiť svoj vzhľad so zrkadlom!

Štítky: cyklistické okuliare, stojan magsafe, 1.56 index plastové šošovky, anti-reflex, magsafe power, cr 39 šošovky, nastaviť kontaktné šošovky, len zrakový, optické sklá mi, egypt lentes.


( 1 Hodnotenie )

Počet