Pet Psov Samostatne Vykurovacie Rohože Šteňa Zime Teplá Posteľ Dom Hniezdne Podložky Psa Produktu Dodávky Chovateľskej stanice Rohože sa nemusíte Plug

€3.83


2018 Nové Pet Psov Samostatne Vykurovacie Rohože Šteňa Zime Teplá Posteľ Dom Hniezdne Podložky Psa Produktu Dodávky Chovateľskej stanice Rohože sa nemusíte Plug

Popis Výrobku:

Typ Položky:Pet Deka

Materiál:Hodváb,Jahňacie Velvet,Polyesterovej Tkaniny,Hliníkovej Fólie

Farba:Biela

Vzor:Pevné

Sezóna:Zimné

Cieľová Skupina:Psy

Veľkosť:60 cm/23.62"*45 cm/17.72"

Funkcie:

1. Materiál: pet vykurovacia rohož prijíma vysoko kvalitné a šetrné k životnému prostrediu materiálu, ktorý je trvanlivý, odolný bite a weer a non-jedovaté, a mat má dlhú životnosť a neškodné pre domáce zvieratá.

2. Bezpečné: self-otepľovanie pet pad reflexy udržať vaše zvieratko v teple na chladné zimné dni tým, že odráža vaše zvieratko telesnej teploty. Zároveň má tiež dobré účinky v teple, aby sa zabránilo psov od získania chlad v zime.

3. Odnímateľný: mäkké vlnený kabát s zips tesnenie môže byť ľahko rozobrať na jednoduché skladanie, prenášanie alebo pripojenie. Je tiež vhodné pre pranie.

4. Široké použitie: tento vankúš môže byť vhodný aj pre domáce zviera, posteľ, prepravka, zátvorka, pes, dom, auto alebo jednoducho dať na podlahe.

5. Stabilný: dno má funkciu anti-šmyk a vlhké-dôkaz, a to môže ponechať posteľ pre dlhý čas používať.

Balík Obsahuje:

1 x pet deka

Štítky: pes ohrievača, plynový ohrievač dom, pes šport, pes scratcher, pet koberec, pes ohrievače psa dom, posteľ mačka pre, posteľ mačka, sklenený dom ohrievača, nábytok cestovanie.


( 0 Hodnotenie )

Počet