Pet Mačka Posteľ Dom Roztomilý Elk-tvarované Chovateľskej stanice Hniezdo Zime Teplé Šteniatko, Mačiatko Posteľ, Vankúš, Pohodlné Mačku Domu Jaskyňa Vianočné domáce Zvieratá Pad

€10.17


Funkcie:

1. Mäkké a Pohodlné: super mäkké a pohodlné plyšové podšívka poskytuje pocit bezpečia pre vašich štvornohých priateľov, zabezpečenie ich bezpečnosti a teplo.

2 .Jedinečný Tvar: unikátny elk tvar poskytuje zvieratá s pohodlné a uzavretých hniezdenie priestor, ktorý im umožňuje stočiť a pritúliť.

3. Jednoduché na Čistenie a Údržba: domáce zvieratá sú nevyhnutne chaotický. Našťastie, naše matraca je snímateľný. Celá posteľ sa dá prať v práčke a sušiť bezpečne, aby sa zabezpečilo, že zostáva svieža a hygienické.

4. Ideálna Veľkosť: Existujú dve veľkosti dizajn vhodný pre malé a drobné zvieratá.

Špecifikácie:

Názov: Vianočný Sob Hubky Pet Hniezdo (Nezávislý Mat)

Veľkosť a hmotnosť:: malé base priemer: cca 35*výška 35 cm/13.78*13.78 palec, asi 400g, veľké base: o priemere 45*výška 45 cm/ 17.72 palca, cca 500g.

Materiál: vonkajšia tkanina crystal super krátke mäkké plyšové, vnútornej štruktúry arctic fleece, plnené asi 1,5 cm/0.59 palcový hubky, PP bavlna.

Balenie zoznam:

Elk-tvarované Pet Hniezdo*1

Hniezdo Pad *1

Štítky: veľká mačka miest, posteľ, pes dom, cat hračka, bedsheet šteňa posteľ, väzby domáce zvieratá, pes dom vonkajšie, posteľ byv mačka, d dome, pes.


( 1 Hodnotenie )

Počet