Non-slip Gél Stoličky Vankúš Comfort Masáž Auto office Sedáka Stoličky Opierke, Podložky, Stoličky Zvyšok Vankúš

€7.20


Non-slip Gél Stoličky Vankúš Comfort Masáž Auto office Sedáka Stoličky Opierke, Podložky, Stoličky Zvyšok Vankúš

Dropshipping / Veľkoobchod

Podporujeme dropshipping a veľkoobchod ,staráme sa o váš čas, tak sme sa snažiť v našich silách, aby vaše nákupné skúsenosti príjemný, hladký a bezproblémový. Ak ste Dropshipping alebo veľkoobchod kupujúceho ,prosím neváhajte a kontaktujte nás prvý !

Vezmite prosím na vedomie, Veľkosť :

38*30*3.5 cm(700g), 40*33*4cm(800 g), 41*34*4cm(900g)

Gélový Vankúš popis Výrobku:

Flexibilné Ice gél chladiaca podložka Sedadla s Black non-slip Cover komfortné masáž kancelárske stoličky Zdravotnej Starostlivosti Bolesti, Uvoľniť Sedí na dlhší čas vyvíja tlak na vaše kostrč a boky. Zmierniť vaše achy chrbtice a zadok na Gélový Vankúš. Rozlúčiť sa bolesť, stuhnutosť svalov spôsobené sedí celý deň alebo dlhé Auto jazdí, Kancelárske stoličky, Štúdia, invalidný Vozík, Voľný čas.

Funkcie:

Typ Položky: Masáž & Relax Veľkosť: o 42*35*3.5(cm) Materiál: PU pamäť bavlna+gél

Poznámky:

1.Gélový vankúš prísť s čiernym krytom , ale bez box ! 2. Ohľadom produktu, veľkosť, sú tam určité chyby(1-2cm) v ručné meranie, prosím pochopiť. 3. Skutočné meranie veľkosti v popise (aktualizácia v 2020-2-20), veľkosť je dĺžka je 41 cm a široký je 34 cm.Prosím, kupujte s dôverou.

Stolička, Operadlo Pad popis Výrobku:

Módny dizajn,100% Zbrusu Nový,vysoká kvalita! Druh: Stoličky, Lakťová Opierka Pad Materiály: Pamäťovej Peny, Polyester Vlastnosti: Odnímateľný, Umývateľný, Prenosné Veľkosť: 25*7.5*3 cm Tvar: Tvar Štvorca Kancelárske Stoličky Koleno Vankúš Použitie: T-tvarované operadlo stoličky

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2. Prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. 3. Ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie.

Package Zahrnuté:

2x Stolička, Operadlo Podložky

Štítky: 4 hra, patchwork nástroj, stolička vankúš, bicykel gél vankúš, vankúš gélové sedadlo, všeobecné auto sedáku, vankúš, senior masážne matrace, stolička, sedák sedadla, nontendo prepínač.


( 1 Hodnotenie )

Počet