Fasáda Klin Nohy Nohy Zvyšok Stúpačky Podporu Vankúš Prenosné Nafukovacie Vankúše Zdravotnej Starostlivosti Spanie Vankúš Domov Auto Office Nohy

€5.48


--Jednoduché Použitie: najnovšie pokročilé dvojitý vzduchový ventil pre jednoduché inflácie a deflácie. Je to len nafúknuté do hornej vzduchový ventil, a to môže byť odvetrané jednoducho uvoľnenie nižšej vrstvy ventil - nie je potrebné sa obávať vzduchu netesnosti v vzduchovom vankúši, vodnej nádrže, a nie frustráciu z akéhokoľvek ťažké výfuku. Ľahko nafúknuť cez ústa alebo čerpadla.--Jednoduché Použitie: najnovšie pokročilé dvojitý vzduchový ventil pre jednoduché inflácie a deflácie. Je to len nafúknuté do hornej vzduchový ventil, a to môže byť odvetrané jednoducho uvoľnenie nižšej vrstvy ventil - nie je potrebné sa obávať vzduchu netesnosti v vzduchovom vankúši, vodnej nádrže, a nie frustráciu z akéhokoľvek ťažké výfuku. Ľahko nafúknuť cez ústa alebo čerpadla.

--Všestranný Dizajn: Univerzálny dizajn, ktorý funguje perfektne, keď spí, leží alebo sedí na podporu a zdvihnite nohy a kolená na uvoľnenie krku, ramien, chrbta a abnormálne telo tlak.

--Praktické na Použitie: Zvyšovanie vaše nohy môžu pomôcť zabrániť krvi stasis a kŕčové žily. To nielen znižuje bolesť spôsobenú nohu mas, ale aj udržuje vaše telo v najlepšiu pozíciu pre lepšie využitie.

--Pohodlné Použitie: nežnej potiahnuté PVC je pohodlné dotyk, umývateľné a ľahko sa čistí (utrite vlhkou handričkou).

--Ventil Dizajn: nový ventil dizajn je ľahko nafúknuť a defláciu v kancelárske alebo domáce použitie, takže je ľahké cestovanie, šetrí miesto, a môže byť ľahko nafúknuté, kedykoľvek a kdekoľvek je to potrebné, s ohnutým veľkosť asi 10*20*16inch.

Špecifikácia :

Názov: PVC s Nafukovacou Nohu Vankúš

Veľkosť: cca 10*20*16inch

Materiál: PVC

Color: blue Package Zahrnuté:

1*Nafukovacie Nohu Vankúš

Štítky: 20x30 vankúš, kolagén nadácie, vankúš kožušiny, ergonomické nohy, výťah výťah, výťah nohu, Fľaša Výplň, auto bandáž na koleno, operadlo posteľ, auto nohy sedadla.


( 0 Hodnotenie )

Počet