MOMEMO Eiffelova Veža Drevené Puzzle 1000 Ks Krajina obrazová Skladačka svetoznámej Budovy Hádanky Dospelých, Atrakcie, Hračky

€27.09


MOMEMO Eiffelova Veža drevené puzzle 1000 ks Krajina obrazová skladačka svetoznámej budovy hádanky dospelých, atrakcie, hračky

materiál: Drevené

puzzle: Eiffelova Veža (list územné rozhodnutie)

Veľkosť:50*75 cm

Hrúbka:cca 2 mm špecifikácie: 1000 ks/sada

Package: darčeková krabička

Obrazová skladačka je druh zábava:

Pre deti, puzzle sa môžu kultivovať svoje myslenie a praktické schopnosti. V procese skladačka puzzle, môžu oceniť čaro scenérie a humanitných vied na celom svete. Pre dospelých, skladačka puzzle si môžu oddýchnuť v ich nálade a zabávať ich voľný čas. Dokončenie 1000 kusy obrazová skladačka, je výzvou. Dospelí a deti budú mať pocit, že dosiahli úspech! Poznámka: 1.Z dôvodu rôznych dávkach, balenie box vzor môže byť trochu iný. 2.Tam môže byť trochu pilín, keď ste práve dostali výrobok, ktorý je To normálne, pretože on je vyrobený z dreva.

3.Môže byť rôzne vzory na displeji výrobkov, ale materiálov a detaily o všetkých produktoch sú rovnaké, je To len rozdiel v štruktúre. Uisťujeme vás, z vášho nákupu.

Kvalita dreva: hrúbka je asi 2 mm,dobrý pocit,bez otrepov.

Vynikajúca tlač: High Definition Vzor,pestré a žiarivé farby,safty a bez zápachu.

Vynikajúca tlač: High Definition Vzor,pestré a žiarivé farby,safty a bez zápachu .

occlusion v blízkosti: To nie je ľahké spadnúť.

Abecedný oddiel: Abecedný oblasť jednoduchšie rozlišovať miest,znížiť náročnosť puzzle .

Štítky: las puzzle, momemo puzzle, anime skladačka, skladačka puzzl, veľké puzzle 1000, zlato puzzle 1000, puzzle 1000 kusov zvierat mačky, skladačka svete, móda puzzle 1000 kusov, film puzzle 1000 kusov.


( 1 Hodnotenie )

Počet