Vysoko kvalitné Unikátne Drevené Skladačky Puzzle Tajomné Motýľ v Tvare Zvierat Puzzle Pre Dospelých, Deti, Vzdelávacie Hračky Puzzle

€4.61


Funkcie:

1. Príroda-zábavnom puzzle hra-užite si relaxačné čas s týmto tajomné motýľ, puzzle! Existuje viacero veľkostí, naše drevené puzzle sa skladá z malých kúskov v tvare zvierat a hmyzu.

2. Formaldehyd-free lipa materiál, hladká povrchová úprava, vysoko kvalitné, odolné a odolné proti korózii, a ochrannú vrstvu, po šetrné k životnému ochranné farbenie liečby. Môže byť zachovaná po celé desaťročia, zavesiť na stenu, alebo prevádzané na iné oceniť.

3. To môže podporiť koordinácie očí a rúk, zlepšiť koncentráciu, trpezlivosť, logické myslenie a riešenie problémov zručnosti. Budete sa lámu hlavu s mozog skladačky táto obrazová skladačka hry celý deň.

4. Hľadáte zmysluplnú narodeniny alebo sviatok darček? Tieto unikátne drevené puzzle sú ideálnou voľbou! Uveďte váš milenec hodín zábavy.

5. Jigsaw puzzle upokojiť myseľ a vyvolať tvorivý meditácie štátu. Hrajú svoju tvorivosť, najcennejšie rodič-dieťa hra. Intelektuálnej hry pre deti a dospelých. Dobrá voľba pre narodeniny a Vianočné darčeky.

Špecifikácia:

Farba: farebný

Materiál: lipa

Veľkosť:

Veľkosť L: o 40x31 cm/12.2x15.7 v (A3-veľkosť plechu), 323pcs-priemerná náročnosť, vek 14+, montáž dobu 4-6 hodín

Veľkosť M: cca 31x24 cm/9.7x12.5 v (A4-size list), 199pcs-priemerná náročnosť, veku 10+, montáž dobu 2-4 hodín

Veľkosť S: o 20x16 cm/7.5x9.5 v (A5-veľkosť plechu), 107pcs-priemerná náročnosť, vek 7+, montáž čas 1-2 hodiny

Balenie Zoznam:

1 Box*Obrazová Skladačka

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: tajomstvo ranč google, eva strane, drevené dosky tvary, las puzzle, puzzl dreva, abeceda dreva, drrsses deti, zviera forme puzzle, puzzl drevené, drevená hračka zvierat.


( 0 Hodnotenie )

Počet