6 Pack Umývateľný Mokré Zberného Podložky Nahradenie Kompatibilný s IRobot Braava Jet M6

€12.17


Popis výrobku:

Je umývateľný, wet zberného podložka je vyrobená z vysoko kvalitného odvod vláknami na účinné čistenie a láme lepkavú špinu a kuchyňa maziva v mieste čisté režime. Na umývateľný suché zametanie pad využíva prvotriednej kvality mikrovlákna na zachytenie nečistôt, prachu a zvieracie chlpy.

Tieto odolné multi-použitie čistenie mop náhradné podložky sú vhodné pre väčšinu tvrdé podlahové povrchy, ako sú mramor, laminátové a dlažba. To nie je poškriabaniu alebo škvrny na povrchu podlahy.

Účinnosť umývateľný zberného podložky jednoduchá inštalácia, opakované použitie, odolné a umývateľné, bubnové suché alebo riadok, suché, skvelá pre vaše každodenné čistenie home/house/izba/kuchyňa/office čistenie podláh.

Funkcia: Jednoduchá inštalácia a nahradiť, umývateľný a opakovane použiteľné, trvanlivé, účinné čistenie, silné, dekontaminácia, anti-scratch.

Pouţiť: Drevené podlahy, keramické dlaždice, mramor, podlahy, laminátové podlahy a tak ďalej.

Kompatibilné s:

Pre iRobot Braava Jet M6 Mop Handričkou

Balenie obsahuje:

Existuje mnoho kombinácií tento produkt, ktoré sa budú líšiť podľa vášho výberu

Poznámka:

1. Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.

2. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

3. Tento produkt nie je originál, to je náhradou

Štítky: otecko cleaner, roomba, mop škrabka, utrite irobot braava jet 250, bosch filter hepa, irobot mp, irobot roomba 870 časti, ventilátor pre robot vysávač, vysávač electrolux podlahy, eufy.


( 3 Hodnotenie )

Počet