Nádrž na vodu pre Xiao VIOMI V2 Robot Vysávač VIOMI V2 PRO V3 Robot Vysávač MIJIA Robot Vysávač STYJ02YM

€13.24


Podpora dropshipping a wholesaling. 100% Originál a s zadarmo po-predaj záruky.

Popis Výrobku:

Náhradné diely sú používané pre Xiao Mijia STYJ02YM pre Xiao VIOMI V2 V2 PRO V3 robot vysávač. Vysávač príslušenstvo sú vysoko kvalitné. Je vyrobená z high-pevnosť a ekologicky šetrných materiálov. Upevnenie je jednoduché, efektívne odstránenie nečistôt, prachu a odpadky z rohov a hrán. Najmä vašich vlasov a zvieracích chlpov. Náhradné diely sú odolné a ľahko nainštalovať, takže váš vysávač dlhšie.

Materiál:plast Farba:Čierna

Obsah Balenia:

1 x nádrž na Vodu

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté. Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.tantra-egypt.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

https://helppage.www.tantra-egypt.sk/buyercenter/index.htm

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

Štítky: silvercrest vysávač, stytj02ym, vodná nádrž xiao viomi, xiao v2 pro, styj02ym, rýchlovarná kanvica viomi, v2 viomi, viomi v3 pro príslušenstvo, robotock, 360 s5 vysávač.


( 2 Hodnotenie )

Počet