LIVTER HSS dics pílové kotúče TIALN povlakom pre rezanie nerezových rúr vysokej rýchlosti sadzby výrobnú cenu veľkoobchod

€29.36


Popis Produktu

Materiál: M2(HSS-Dmo5)/M35(HSS-Co5%)/M42/W5

Povrchová úprava: VAPO,TIN,TICN,TIALN.

Zub forma:/AW/B/BW/HZ

Vŕtanie Priemer: 32 mm,40 mm,50 mm, alebo ako žiadosť

Špecifikácia: nájdete štandardné tabuľky, tiež sme schopní vyrábať ako požiadanie zákazníka.

Použitie: hss dmo5 kotúčová píla čepeľ na rezanie rôznych oceľových materiálov a forme, ako sú pevné bar, rúry, železníc atď. - Na rezanie rôznych neželezných materiálov ako hliník, meď, bronz, mosadz potrubia, bar, krídla a ohrievačov atď.

Rezanie efekt displeja

V-druh snímania zobraziť

FAQ

Ako si vybrať zuby

Rôzne druhy zubov formy sa používajú podľa rôznych požiadaviek rezania.

Ako si vybrať správnu zubnú forme?

1.Zub forme "a" a "AW"

Pre tenké Kovové Pozdĺžne rezanie ocele hss dmo5 pílové listy s zub ihrisku až do cca. 3.0 mm Vhodné pre mosadze, zub na tlačive "A" je

vhodné pre drážkovanie materiálov. Všetky zuby zubného forme "AW" sú skosený alternatívne.

2.Zub formulár "B" a "BW"

Je vhodný pre rezanie rúrok a profilov vyrobených z ocele a neželezných kovov. Zub formulár "B" sa špecializuje na rezanie veľmi tenké murované pápežov a profily. Všetky zuby zubného forme "BW" sú skosený alternatívne.

3.Zub forme HZ

Tento zub je tiež známy ako forma "HZ". Zuby sú krajiny podľa dokončovacích zub systému. Zub pár sa skladá z jednej nadávania zub(1/3 šírky rezu) a jeden dokončovacie zub(2x1/3 rezná šírka). Podľa trojitý čip geometry nadávania zub je cca.0.2-0.3 mm vyšší v porovnaní s dokončovacie zub. Zub forme "HZ" je vhodný pre rezanie pevných materiálov.

4.Zub Forme BR

Zub forme BR je papagáj zub s čipom istič.Tento zub je formulár sutiable pre rezanie rúr pod vysokým výkonom podmienky, pretože sú zuby strane rezania.

Štítky: lietať fréza mlyn, bey čepeľ, čepeľ a duše cosplay, vŕtačka nehrdzavejúcej ocele, cutter head špirála, vrták hss kovov, obchodník, cnc tvár mlyn, 1200 brúsneho papiera, vedúci planer.


( 0 Hodnotenie )

Počet