Elektrolyticky pokrývajú Diamond pílového Kotúča Pre mramor alebo inžinierstva kamenné Kruhové pílového kotúča 125 mm

€12.94


INFORMÁCIE O VÝROBKU

Produkty Informácie

Z Priemeru 125 mm

Veľkosť(palce) 5 palca

Arbor 22.23 mm

Diamond zrnitosti 30#/40#

Package: 1pc/veľa

Použitie: suché alebo mokré rezanie a brúsenie mramoru a Inžinierstva kameň

Funkcia: Vyrobené s premium syntetické diamanty elektrolyticky pokrývajú diamond sa na core ocele chrániť čepeľou pri rezaní, Určený pre suché alebo mokré rezanie mramoru alebo Inžinierstva kameň

Máme viac veľkosť vyberať, ak máte záujem o naše produkty, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na ward prijímacieho váš dotaz. VONKAJŠÍ PRIEMER(MM): 125 mm VEĽKOSŤ: 5 palcový Arbor: 22.23 mm CORE HRÚBKA: 1.4 mm Odporúčané OTÁČKY: 4500 Segment Výška: NIE Čepeľ MATERIÁL: Diamond+Železného jadra ocele Použitie: suché/mokré rezanie POLOŽKA Č.: SO5ESB125 APLIKÁCIE: Žula,Betón,Mramor,Inžinierstva kameň MASTER PACK/HMOTNOSŤ(KG): 1pc/obal na úrovni 0,2 kg/set

ZOBRAZIŤ PODROBNOSTI

PROFIL SPOLOČNOSTI

Solidure inc. Poskytuje diamantových nástrojov pre spracovanie prírodného kameňa, inžinierstva kameňa a betónu.

Naše výrobky vrátane diamond pílového kotúča, diamond drôt videl,diamant leštenie, jadro vrtáka a iné realited spracovanie diamantových nástrojov pre rezanie,vŕtanie a na leštenie kameňa a stavebné účely.

Aj naďalej budeme poskytovať najvyššiu kvalitu s najnižšej ceny a prejsť výhody pre našich zákazníkov. Zároveň sme sa aj matain našu bezúhonnosť v naše schopnosti, ponúka najrôznejšie služby.

Štítky: čepeľ kotúčová píla na drevo, kruhový disk, 125 mm drevo, 220v videl, 125 disk dreva, čepeľ pre videl, kotúčová píla machin, kruhový, 150 mm circular saw blade, kruhový ostrý videl.


( 0 Hodnotenie )

Počet