10pcs Živice statický zmiešavač MC10-24 používa pre dvojité epoxidové živice zmiešavacie dýzy silikónové miešanie plniaci stroj na miešanie tip

€5.71


Inštrukcie špecifikácie:

Kolo úst dizajn môžu byť úzko zviazané s AB gumy barel. Kvapaliny môžu zadajte miešanie trubice z AB gumy hlavne, a prietoku v skúmavke na vykonanie rezanie a recombination pohyb hrať miešania úlohu. Samozrejme, toto miešanie trubice môže tiež byť aplikovaný na všetky dvojzložkové kvapaliny miešanie stroj. Tak dlho, ako dizajn rozhrania je vhodné. Funkcia:

Typ výrobku: MC10-24

Dĺžka(L): 276 MM

vnútorný priemer(ID):10 MM

vonkajší priemer(OD): 14 MM

relácie: 24

Absolutórium kaliber: 3 MM

Udržanie Metóda: Okolo úst

Výhody: rýchle miešanie, rýchle vyhostení, nepriechodné blokádu, šetrenie vody, zmiešané efekt efekt bar!

AB statické miešanie rúrky majú malý vnútorný priemer a tenký lepidlo zásuvky, ktoré možno uložiť lepidlo a znížiť množstvo odpadu viac ako iné miešanie rúry z rovnakej série.

Balík obsahuje: 10pcs Plastové Statický Zmiešavač Trubice Poznámka:

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyby spôsobené ručné meranie.

Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

Štítky: epoxi živice cristal lepidlo, pre zmiešavacie dýzy, epoxi, montáž mc10, živica trubice, lepidlo zmiešavač, rúry tmel, statické zmiešavacie dýzy, stroj epoxidové, mix dýza.


( 1 Hodnotenie )

Počet