Uxcell UNC Ťuknite na položku a Zomrieť Nastaviť, HSS Stroj Niť Ťuknite s Threading Zomrieť, Pravá Ruka

€7.84


Ťuknite Na Položku Veľkosť:

Závit Veľkosť: UNC; Závit Dĺžka: /; Celková Dĺžka: /; Námestie Ramienka Veľkosť: /; Tolerancia Stupeň: /; Materiál: rýchloreznej Ocele (HSS); Typ: Stroj Klepnite

Die Veľkosť:

Závit Veľkosť: UNC; vonkajší Priemer (OD) : /; Hrúbka: /; Materiál: Legovanej Nástrojovej Ocele; Typ: Okrúhly Zomrieť

Package Zahrnuté:

/ x Ťuknite na položku a Zomrieť Nastaviť (/ x Stroj Ťuknite na položku, / x Kolo Die)

Popis:

1. Kompatibilita: Vhodné pre výrobu alebo opravu muţi a ţeny vlákna. Dobré pre všeobecné účely aplikácie. Ťuknite na položku a zomrieť sú obe pravej strane závit.

2. Aplikácia: Používa sa pre priechodný otvor spracovanie, ako legovanej ocele , die ocele, liatiny, železných a neželezných materiálov a pod.. Skvelé pre údržbu a opravy.

3. Funkcie: rýchloreznej ocele (HSS) nástroj poskytuje vysokú tvrdosť a dobrú oteruvzdornosť. S jemné brúsenie proces, ťuknite na položku a zomrieť set je ostré a odolné, a jasne niť, aby spĺňali požiadavky na spracovanie.

4. Jednoduché Použitie: upevňovacie skrutky v strede die kľúča by mala byť vložená do slotu o die a dotiahnuté. Stroj ťuknite je vhodný pre vŕtanie lisy, ťuknite na položku stroje, CNC a frézovacie stroje.

5. Tipy: Používa sa s ťuknite olej získať vysoko kvalitné vlákna a odolnejšie kohútiky. Vhodný mazací olej by mal byť pridaný k špici zomrie a kohútiky, keď ťuknete. 12-24 UNC 6-32 UNC 4-40 UNC 5-40 UNC 10-24 UNC 8-32 UNC

Štítky: závit, monitor top, die a ťuknite na položku nastaviť, gsm telefón, nastavenie kľúča, dôležité telefónne, d klepnite na napájanie, bmw m2 strane sukne, arcad, ťuknite na položku nastaviť.


( 0 Hodnotenie )

Počet