GULING Strane kohútiky pre trapézové závity HSS(6542) Skrutka TR Kohútiky nite na rezanie prostredníctvom a slepé otvory

€8.31


GULING Strane kohútiky pre trapézové závity HSS(6542) Závit Ručné Kohútiky trapézové závity(TR) TR vlákna sú vhodné pre rezanie prostredníctvom a slepé otvory

Platné Obrobku:

Vhodné pre spracovanie dielov ako sú oceľ, liatina, meď a hliník.

Balenie & Dopravy:

GULING ponúka rôzne spôsoby dopravy, ako sú uvedené nižšie, ako aj bezplatné zem doprava na mnohé z našich výrobkov. Všetky položky, ktoré sa nárok na dopravu zdarma, budú označené na záznamom o produkte na stránke. Prepravné časy sú založené na pracovných dní (pondelok až piatok) s výnimkou Sviatkov a víkendov. V závislosti od vašej objednávky, nákup môže prísť do viacerých balíkov.

NÁVRAT & NAHRADENIE POLITIKY

Na GULING, sme tvrdo pracovať, aby zabezpečili, pozitívny zážitok z nakupovania s nami. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste úplne spokojní s nákupom, môžete vrátiť vaše produkty do 60 dní, ako dlho ako oni sú nové, nepoškodené, a nezmenený. Nemôžeme zaručiť, že váš výrobok bude prijatý na vrátenie peňazí alebo výmenu, ak to nespĺňa tieto požiadavky. Návrat žiadostí mimo 60 dní, vyžadovať zvláštne povolenie. Všetky vracia predložený na vrátenie bude vzťahovať na doplnenie stavov poplatok a poštovné.

NÁHRADA

Pre akékoľvek problémy s vaším počítačom, kontaktujte, prosím, náš tím Technickej Podpory pre riešenie problémov pomoc.

Prosím, byť pripravený s nasledujúce informácie:

Číslo objednávky

Doklad o kúpe

Video alebo fotografiu poškodeného/vadný výrobok

Korešpondenčná adresa

Kontaktné telefónne číslo

Štítky: skrutka lichobežníka, 2ba, lichobežníkový závit, trapézové skrutky t10, ťuknite na položku tr, fréza niť, battery monitor shunt, delta kossel, ťuknite na položku nastaviť, závitové rez.


( 1 Hodnotenie )

Počet