Hot Predaj samolepiacich Odstraňovač Laku Odstraňovač Lepidla Degumming Agent Zostatková Lepidlo Čistiaci Prostriedok Poškriabaniu Súprava na Opravu 2020

€6.86


Popis:

Používa sa predovšetkým na čistenie kovov, a automobilový farby a väčšinu gumy, plastov, farieb, nerezovej ocele a hliníka, zliatiny, dekoračné materiály. To môže byť tiež použitý pre domácnosti, každodenné upratovanie a degumming. Účinne čistí stopy a zvyškov na povrchu a vo vnútri a mimo kúpeľňa. Spôsob použitia je veľmi jednoduchý a ľahko ovládateľný. Má voňavé aróma, nebolí pokožky, je non-dráždi, a nemá žiadne znečistenie životného prostredia.

Funkcie:

1. Tento produkt je šetrný k životnému prostrediu, netoxické rozpúšťadlo, non-znečisťujúcich, a nepoškodzuje pokožku.

2. Vhodný pre kovové, laku a väčšina gumy, plastov, farieb, z nehrdzavejúcej ocele, hliníkovej zliatiny dekoratívny materiál ochranný film zanechal lepidlo a čistenie povrchov.

3. To je musí mať položky pre hardvér, kancelárske potreby, nábytok, dekorácie auta, krása, upratovanie a čistenie.

4. Nastriekajte a utrite rýchlo odstrániť lepidlo, aby nedošlo k poškodeniu povrchu objektu.

5. Kovové telo fľaše, kliešte tryska, jednotné sprej, jednoduché použitie, skladovanie nie je ľahké úniku.

Popis:

Materiál: kov + liquid

Kapacita: 450 (ml)

Typ: šetrné k Životnému prostrediu

Funkcie: silné lepidlo odstránenie, voňavé zápach, žiadne zranenie ruky, žiadne poškodenie povrchu, šetrné k životnému prostrediu

Zoznam:

Degumming agent*1

Štítky: auto sprej, sacie škrabance, automobilový farby pre auto, auto efekt, auto nálepky, auto pre farby, klávesnica sliz, auto čistý gél, automatické umývanie auta, autoservis poškriabaniu.


( 0 Hodnotenie )

Počet