8 Gang Prepnúť Panel Elektronické Relé Systém pre 12V DC Autá, Člny, Lode, Off-Road Vozidlá

€180.36


8 Gang Prepnúť Panel Elektronické Relé Systém pre 12V DC Autá, Člny, Lode, Off-Road Vozidlá

UNIVERZÁLNE UCHYTENIE - Náš univerzálny spínač ovládania relé systém je úspora priestoru a perfektný pre 12V DC napájanie, aplikácie, ako napríklad auto, nákladné, off-road, ATV/UTV, loď, námorné atď.

Celkový maximálny prúd: 50A

Vstupné Napätie - 12 Volt DC

Celkový Maximálny Príkon - 720 W

Jediný výstupný prúd: 1 až 6 kanálov, maximum 20A; 7. - 8 kanálov maximálny 10A

Jednoduchá inštalácia vyzerá super čisté v kabíne a pod kapotu. 8 gang prepnúť panel umožňuje ovládať 8 sadu LED svietidlá alebo zariadenia, stlačením tlačidla. Zahŕňa 24 opakovane prepínač legenda voĺby, budete si môcť prispôsobiť panel k špecifickým doplnkom nastaviť. S vysokou stabilitou, silné anti-vibračná a anti-interferencie schopnosti, nebude to mať vplyv trasie prostredie.

Kompaktný a univerzálny dizajn, Super čisté a jednoduché na inštaláciu, Bezpečné a trvalé, Všetko sa v jednej krabici.

Vozidlo Typ Služby: nákladné auto, Jeep, SUV, ATV, UTV, Dobrodružstvo, Osobné Plavidlá, Traktor, Dodge Ram, Ford, Polaris, GMC, 4x4, Golfové Vozíky, Motorové Domy, ect. Pozornosť

SKONTROLUJTE, ČI SÚ VŠETKY SPOJENIA SÚ SPRÁVNE PRED ZAPNITE NAPÁJANIE

jshi

1. Tie, lodné sú najobľúbenejšie spôsob, ako loď. Môže to mať vzdialenej oblasti na loď, ak ste patria do vzdialenej oblasti , vás budeme informovať po shipping agent povedal.

2.Nebudeme mať žiadne dodatočné dovozné clá , dane pozemok v krajine určenia;a lodnej dopravy sa budú zbierať od kupujúceho pri dodaní, niektoré potrebujú extra dokument nebude zahrnutá.

3.Vyhlasujem, hodnota a mena: prehlasujeme, o 30% hodnoty položky pre kupujúceho od väčšiny krajín s výnimkou krajiny sa musí vyhlásiť skutočná hodnota. Ak máte špeciálnu požiadavku, potom prosím zanechať poznámky v objednávke

Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne, keď budete mať objednávku!!

Predávajúci je Spôsob Dopravy o : Aramex 5-15days DHL 7-15days FEDEX 7 až 15 dní UPS 5-15 dní Čína Príspevok ir Mail 20-35 dní Čína Príspevok Vzduchu Pozemok

45-60 dní(ak ste sa ponáhľali, aby dostal tovar ,

prosím, nenechajte si túto cestu) EMS 10-15 dní

Otázka : Čo ak môj balík je poškodený, keď je to dostali?

Odpoveď: Keď sa dostanete tovar, ak obal je poškodený, prosím, otvorte balík a skontrolujte, či nie je tovar poškodený a potom sa prihláste. Ak existuje akékoľvek poškodenie, prosím, odmietne podpísať a obráťte sa na nás v čase. Budeme komunikovať s logistiky.

Otázka : systém ukazuje, že doručení tovaru a tovar boli potvrdené, ale ja som nebol tovar doručený. Čo by som mal robiť?

Odpoveď: Prosím, kontaktujte nás v čase, budeme komunikovať s logistika, aby pochopili situáciu, a potom odpovedať na vás

Otázka : Ak som práve obdržali zásielku a zistil, že je poškodený, čo by som mal urobiť?Ak by som ju použiť po uplynutí troch mesiacov poškodenia?

Odpoveď: Keď sa dostanete tovar, skontrolujte, či je nádrž je poškodený. Ak áno, prosím, odmietnutie tovaru, kontaktujte ma. Ak sa zistí, že je zlé, stačí použiť, prosím kontaktujte ma v čase, budeme riešiť problém podľa situácie, záručná doba je poškodené v priebehu jedného roka, dáme odpoveď podľa aktuálnej situácie poškodenia

Mohli by ste vykonať platbu cez vyššie uvedených spôsobov platby. Platba musí byť uskutočnená v rámci platnej čas raz zadávanie príkazov. www.tantra-egypt.sk preverí vašu platbu v rámci 24 hodín po zaplatení dokončená a my vám spracujeme vašu objednávku raz procesu čas je u konca. Ak vaša objednávka bola uzavretá ako bezpečnostných dôvodov, potom je potrebné uplatniť nárok na www.tantra-egypt.sk pre platbu overenie e-mailom

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3.Dôkazy Sprievodca:

1). Fotografie rozbité žiarovky

Budete požiadaní, aby ste zaujali jasné fotografie a napíšte nám. Fotografie by mali byť žiarovka s zapnutie a vypnutie.

2). Videá rozbité žiarovky

Ak fotky nie sú schopní preukázať, LED lampy sú chybné, videa je potrebný. Prosím, pripojte žiarovka s 12V napájací adaptér a ukázať nám vo videu, ktoré sa pripojili ste žiarovku správne s napájacie káble. Vďaka.

4. Ak nie ste spokojní s produktmi, to je v poriadku, ak sa chcete vrátiť k nám do 15 dní. Budeme vám vrátime plnú sumu, aby ste po obdržaní vrátiť parcely, ale budete musieť zaplatiť poštovného.

5.Ak je viac ako 60 dní ani dostala váš balíček, prosím, kontaktujte nás pre predĺžiť ochranu zásielky. Alebo budeme kontrolovať, či môžete získať balík, Ak nie, my vám plnú náhradu na vás.

Poznamenal: Umelo poškodený, nie je zahrnuté v návratovej politiky.

Štítky: rocker switche panel, auto led spínač, loď nástroja, kulisu pre birthday party, Auto Príslušenstvo Elektronika, 12v prepnúť panel veľa, shia, 8 gang, loď prepínač, loď panel prepínač.


( 1 Hodnotenie )

Počet