12V 21V 25V Plus Ručné Elektrické Vŕtačky Double Speed Mini Bezdrôtovej Skrutkovač Rechargable Vysokej Kvality 18650 Lítiové Batérie, Vŕtačky

€28.20


Súvisiace Výrobky:

Súvisiace Výrobky:

Popis Produktu

3/8 10 mm Chucka:

Maximálny Upevňovaciu Priemerom 0,8-10 mm.To môže byť kompatibilné s rôznymi doplnkami.Pohodlné, rýchle a náhradné príslušenstvo

17+1 krútiaci Moment:

17 + 1 krútiaci Moment, Vŕtanie, Vŕtanie Oceľového plechu, Dotiahnutie Skrutiek, Uvoľnenie Skrutiek, Môžete Nastaviť Vhodný Moment Na základe Vašich pracovných Potrieb.

2 Rýchlosť:

2 Rýchlosti Elektrický Skrutkovač.Na Prvý Prevodový Rýchlosť 0-400R / min, A Druhý Prevodový Rýchlosť 0-1500R / min.Vysoké a nízke riadenia rýchlosti jazdy, jednoduché ovládanie, vyššej efektivity práce.(Poznámka:pri stop je v strednej polohe.stroj nefunguje)

Vpred / Vzad:

Ak Potrebujete Utiahnite Skrutky, Použite dopredu,Ak Potrebujete Uvoľniť Skrutky,Pomocou Reverznej

Úroveň Nabitia Batérie Displej

Znesiteľné silný 1.5 Ah Lítium-iónová Batéria a 1-1.5 hodinová nabíjačka.Vizualizovať Batérie a Konw Zostávajúcu kapacitu Batérie kedykoľvek.

LED Pracovné Svetlo

Keď Začnete Vŕtať, Pracovné Svetlo Bude Automaticky.

Použitie Výrobku Rozsah:

Pracovné Scény Snímania:

Po-Predajný Servis:

6 Mesiacov Nástroje Plánu Ochrany 3 Mesiace Batériu Plánu Ochrany. Zákazníci Môžu Vrátiť A Zmeniť Od Miestnych Houseware do 7 Dní. (Len Pre Miestnych Dodanie Krajín)

Informácie o produktoch:

1.Dostanete, čo si zaplatí.Budeme sa snažiť, aby poskytla viac vysokú kvalitu tovaru kupujúcemu. 2.Všetky výrobky sú skutočné popis v našom obchode. Prosím, prečítajte si popis výrobku opatrne. 3.Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa produktu.Prosím zanechať odkaz pre nás.

O platby:

1.Podpora kreditnej karty(RMB a Dolár) WebMoney(WM),TT,Západ Únie , Qiwi peňaženky, Boleto(Brazília), SOFORT Bankovníctva , Alipay , atď.

O zásielke:

1. Pošleme na objednávku do 3 dní, keď sme sa vaša platba. (Okrem dovolenky) 2. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých Špeciálnych krajín a APO/francúzskej polynézie) 3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky,Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 4.Dodacia lehota na všetky medzinárodné zásielky nemôže byť garantované u nás, v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť efektivitu vašej recepcie.Vezmite prosím na vedomie, že všetky ďalšie colné poplatky, sprostredkovanie, poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine bude na vaše náklady.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Záruka A Údržba:

Spätná väzba: Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je veľký podporu, aby nás. Ak ste spokojní s našimi tovary a služby, neváhajte a nechajte vašu pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd. Dôležité Upozornenie: Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

Štítky: bezdrôtový screwdriv, 12v lítiová batéria 12v, bosch nástroj, pražené skrutkovača nastavte, vŕtačka vplyv, nástroje, náradie., drill bit, 18650 batérie recharg, flex hriadeľ nástroj, home decor.


( 3 Hodnotenie )

Počet