50pcs Saténové Svadobné Stoličky Krídla motýlik Saténová Stuha Stoličky Pásma pre Svadobné Dekorácie Hotel Strana navrhne Svadobné Dekorácie

€33.25


Funkcie: Meno:50pcs Saténové Svadobné Stoličky Krídla motýlik Saténová Stuha Stoličky Pásma pre Svadobné Dekorácie Hotel Strana navrhne 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné Farby: Červené, Červené Víno, Ružové, Zelené, Modré, Tiffany, Zlatá, Fialová ect 14 farieb Veľkosť: cca 275(L)*16(Š)cm Váha: Cca 27g/pc Množstvo: 50pcs Upozornenie: výrobok nie je vrátane bielej stoličke kryt. Úvod: Na niektorých oficiálnych príležitostiach, napr. banket, ples, obrad, svadobnú hostinu alebo stretnutia, stuha je všeobecne vnímaná ako dekoráciu na pridať zvláštnu chuť alebo kúzlo na vytvorenie jedinečnej atmosféry. Môžete kravatu táto stuha do bowknot alebo iné špeciálne tvary, ako si prajete. Pevne zviazať tejto pásky na zadnej strane stoličky, a to určite prinesie veľa high-end čaro. Neváhajte a dlhšie!

1. O farbe: Všetky tovaru sú prijaté v naturáliách. Ale streľbe svetla, uhol, a nastavenia monitora a ostatných faktorov, ktoré môžu spôsobiť existenciu určitej farby na fotografiách , nie sú problémy s kvalitou, prosím prednosť v druhu, ďakujem! 2.O veľkosti: Všetky rozmery sú merané ručne, je to normálny jav a chyba merania 1-3 cm, dúfam, že sa vám bude rozumieť! 3. O sadzobníka: Všetky naša cena nie je uzatváranie colných, námornej nákladnej je len prepravné, colnej je účtované podľa vášho krajiny je Vlastná od dovozcu, a v každej krajine je Vlastné Pravidlo je iné, Ak majú colné, mali by ste zaplatiť ho sami, dúfam, že sa vám bude o tom vedieť!

Štítky: roll decor, kapela stoličky, dh šperky, stolička krídla satin, luk stoličky, dinosaurov sedadla, koberec európskej, stolička krídla, tull roll 15 cm, stolička páse s nástrojmi.


( 0 Hodnotenie )

Počet