1500W Vzduchu Fryer Multi-Funkčné Digitálne Zdravie Sporák Časovač Rúra s Nízkym obsahom Tuku Olej Zadarmo, 6 Prednastavených Potravín Grilovanie Pečenie Hlboký Fryer

€54.57


{infomodule}

Špecifikácie:

Názov: 1500W 3.5 L Vzduchu Fryer

Farba: Čierna

Materiál: Plast Shell

Rozmer: 25 x 30 cm / 9.8×11.8"

Menovité napätie: 220-240V 50Hz

Menovitý výkon: 1500W

Objem: 3.5 L(Pan); 2.5 L(Kôš)

Bezpečnostné funkcie: Prehriatiu

Funkcia:

- Zdravšie Vyprážané jedlá: pomôcť znížiť pridané tuku tým, že 70-80%, bez straty chuti vášho vyprážané jedlá.

- Digitálny Jednoduché Dotykový Panel Ovládania: Jednoducho vložte jedlo do fryer kôš, set temp, a nastaviť časovač. Vaše chrumkavé jedlo vyjde.

- Automatické vypnutie ochrany: Keď sa poter kôš, stroj automaticky vypne. Môžete vyskúšať jedlo stav midway, aby sa zabránilo overcooking.

- Digitálny Termostat na Nastavenie Teploty: Časovač nastavenie z 0~30 minút je možné nastaviť, a nastaveniami teploty od 80° c do 200° pre širokú škálu receptov.

- Ľahko umývateľné: Non-stick vnútorné kôš pre jednoduché a dôkladné čistenie.

- Kompaktný & Ľahký: Vhodné pre menšie kuchyne, college koľaji život, alebo karavanu/RV cestovanie.

- UNIVERZÁLNE: 6 varenie presetov, ktorý je ideálny pre tých, ktorí majú obsadené plány. Vyprážané kuracie krídla, hranolky a iné potraviny možno ľahko vykonať v priebehu niekoľkých minút.

- Bezpečnosť a Úspory Energie: S Rýchlym cirkuláciu vzduchu systému a prehriatiu funkcia ochrany.

Package zahrnuté:

1 x Vzduchu Fryer

( Distribuovať adaptér podľa vašej krajiny .)

Upozornenie:

1. Prosím, dovoľte 1-5mm chyba kvôli ručné meranie. Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2. Farby môžu mať odlišné ako rozdiel displej, prosím pochopiť.

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: fryer olej, airfryer xxl, airfryer 9 palcový príslušenstvo, Rúra, airfryer príslušenstvo elektrické, frier, zlato hamsa náhrdelník, vzduch fryer, vzduch fryer filip, airfryer.


( 4 Hodnotenie )

Počet